Casio-klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr249
    kr12995
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Material
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Tillbehör

Samlingar(6)

261 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Casio-klockor - de senaste kollektionerna hos Ditur  

Casio är ursprungligen ett japanskt teknikföretag som grundades i Japan 1946. Varumärket har en lång historia vad gäller utveckling och design av kalkylatorer. Bland dessa olika typer av miniräknare, kassaapparater och såklart ett brett utbud av högkvalitativa klockor. Företaget grundades av de fyra bröderna Casio. I företagets logga kan du se de fyra pilarna som symboliserar brödernas starka band. 

Casio har under en lång tid varit drivande inom teknisk utveckling. Därför kommer deras många både snygga och funktionella klockor med en mängd smarta funktioner. Företagets filosofi har alltid varit fokus på kreativitet. Detta samtidigt som de vill kunna bidra med något till samhället. Casio önskar erbjuda sina kunder snygga klockor där tekniken är anpassad för att förbättra människors liv. 

Casio kallas av många för den digitala klassikern. Se Casio Vintage med inbyggd miniräknare. Men också G-Shock kollektionens otroligt tåliga klockor i unika färger och med intelligenta funktioner. 

Ditur är en auktoriserad återförsäljare av Casio-klockor. På vår hemsida hittar du ett brett utbud av varumärkets klockor från samtliga exklusiva kollektioner. Alltid till ett bra pris.

Casio-klockor för alla smaker 

Casios mål har alltid varit att tillverka klockor av fantastisk kvalitet. Varumärket har en ytterst stark position på marknaden. De tillverkar en mängd olika modeller för alla smaker, önskemål och behov. Samtliga klockor är konstruerade för att klara tuffa miljöer. Med de innovativa funktionernas hjälp blir din vardag både roligare och enklare. Önskar du en tuff retro klocka eller kanske en slitstark sportklocka? Hitta din Casio-klocka hos Ditur. 

CASIO Edifice

Intelligent teknik, snygg design och passion för höga hastigheter är vad Edifice står för. Den exklusiva analoga kollektionen från Casio bjuder på funktioner där teknologin står i centrum. Men också på en sportig och elegant design samt maximal precision. Alla kollektionens klockor är utrustade med exklusiva boetter av metall och är vattentäta till 10 Bar.

CASIO G-Shock Classic 

Dessa Casio-klockor kommer i både kvadratisk och rund form samt i diskreta eller starkare färger. Kollektionen är robust, stöttålig och nästintill oförstörbar. Bär din klocka på jobbet eller när du sportar. Klockorna klarar även den mest extrema belastningen. Ta del av en perfekt symbios av hög tålighet, karaktäristisk design och trendig streetstyle. Kanske kan klockan Classic F-91W-1YER passa dig. Detta är en stilren klocka, perfekt att bära vid alla tillfällen. Använd den vid en aktivitet i naturen eller som en accessoar på kontoret. 

CASIO G-Shock Premium 

Oavsett om du befinner dig i vatten, på land eller i luften kan du lita på denna kollektion av Casio-klockor. Samtliga klockor är robusta med innovativa funktioner. Bland dessa höjdmätare, termostat och en digital kompass. Med sin snygga look är klockorna både sportiga och exklusiva. 

CASIO Pro Trek

Casio-klockorna Pro Trek är bästa kompisen vid varje nytt äventyr du kan tänkas ta del av. Dessa klockor har funktioner likt solcellsdrift, digital kompass, höjdmätare, barometer och termostater. De har även en kombination av innovativ teknik, ett robust precisionsurverk och en toppmodern design. Något som gör denna kollektion till den perfekta klockan för alla som älskar äventyr. 

CASIO Vintage 

CASIO Vintage innehåller några av de mest populära Casio-klockorna på marknaden. Välj mellan klassiska små runda eller kantiga klockor. Klockorna kommer i varm guldnyans, rostfritt stål och svart. Färger som går att matcha till alla stilar. Se bland annat Classic Retro i en stilren silvrig modell. 

Både digitala och analoga modeller ingår i denna kollektion. Många är vattentäta och har flera användbara funktioner. 

De bästa priserna på Casio-klockor hos Ditur

Köp Casio-klockor till de bästa priserna hos Ditur. Vi garanterar alltid de lägsta priserna på marknaden. Hos Ditur erbjuds du även en mycket smidig prisgaranti. Denna innebär att vi ändrar priset på din klocka, om du ser att den är billigare någon annanstans. Förutsatt att konkurrenten uppfyller våra krav. Bland annat krävs det att denne är en auktoriserad återförsäljare av just Casio-klockor. Läs mer om vår prisgaranti och de medföljande kraven här

Köp din Casio-klocka säkert och enkelt hos Ditur

Samtliga Casio-klockor finns att köpa online på vår hemsida. Här handlar du både enkelt och säkert. Läs de många positiva recensionerna vi fått från våra kunder här. Utöver vår prisgaranti erbjuder vi även extremt snabb leverans. Men också två års garanti och 99 dagars returrätt. 
Kom ihåg att vi är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken. Därför kan vi också garantera högkvalitativa klockor till ett mycket bra pris. Har du vidare frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillgänglig varje vardag.

7