Kensington

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr405
    kr2345
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(4)

40 produkter

Stort urval av Kensington-klockor

Ditur är en auktoriserad återförsäljare av Kensington-klockor. Lyx, exklusivitet och elegans är tre ord som beskriver varumärket Kensington. Varumärket är uppbyggt kring det välbärgade området Kensington i London, och det är just detta som våra klockor från Kensington utstrålar. Klockorna tillverkas med inspiration från det glamorösa området, som är känt för sina eleganta radhus och exklusiva butiker. När du köper en Kensington London får du en klassisk herrklocka som passar perfekt in i stadsbilden. Varje klocka har sin egen unika design och utstrålar elegans.

Klockor från Kensington på Ditur

För det första får du inte bara en klocka som är det perfekta komplementet till din skjorta eller kostym. Du får en högkvalitativ klocka där alla kostsamma mellanhänder har tagits bort. Här finns inga kompromisser när det gäller kvalitet. Tvärtom. Kensington har noggrant valt ut de bästa materialen, till exempel KENSINGTON MASTER K0026, som har safirbelagt mineralglas, armbandet är tillverkat av rostfritt stål och klockan är kvarts. Kensington har noggrant valt ut de bästa materialen, vilket vi kan läsa i ovanstående beskrivning, precis som det finns en grundlig designprocess bakom klockorna. 

Förmåner hos Ditur

Vi har Sveriges största urval av klockor, vi erbjuder 99 dagars full returrätt och 1-2 dagars leverans. Om du har blivit nyfiken på att läsa om fler av våra produkter är du mer än välkommen att titta runt på webbplatsen. Du kan också utforska oss på Trustpilot, där vi har fått 5 av 5 stjärnor och hundratals recensioner från glada och nöjda kunder. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se har vi full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Kensington-klockor? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också hitta oss på Facebook.

 

1