Lacoste

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr695
    kr2745
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av barnklocka

Samlingar(13)

134 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Köp Lacoste-klockor på Ditur - en fransk designklassiker

Den lilla gröna krokodilen.

Få varumärken har en mer ikonisk logotyp än franska Lacoste, och sedan 1933 - då grundaren René Lacoste tillverkade sin första polotröja - har modejätten inte sett sig tillbaka. 

I dag står Lacoste bakom alla typer av textilprodukter - polos, t-shirts, väskor etc. - men det franska varumärket har nu också tagit över klockscenen. Med stil, förstås. Lacoste står för klassisk och modern design med en sportig touch som är en hyllning till Lacostes historia. 

Från tennisbanan till produktionslinjen

Lacostes historia började på tennisbanan, där René Lacoste tillbringade en stor del av sin tid. Han var en mycket begåvad tennisspelare, och under Davis Cup-turneringen 1923 erbjöd det franska lagets kapten en resväska i alligatorskinn om den unge Lacoste vann en viktig match. Lacoste vann och fick snart smeknamnet "Krokodilen", vilket beskrev både priset han vann och hans aggressiva spelstil där han bet i sitt "byte". 

Han lät brodera en krokodil på sin kavaj och resten är historia. 

1933 var året då Lacoste började producera sina ikoniska polotröjor. Med sina rena linjer och den lilla krokodilen på bröstet skapade Lacoste en designklassiker. 

Samma recept används fortfarande av Lacoste, där fokus fortfarande ligger på elegans och minimalism. Detta återspeglas också i deras herr- och damklockor, som du kan utforska på den här webbplatsen.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

Letar du efter en specifik Lacoste-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas hem. 

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här

Frågor om Lacoste? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

Du kan också alltid hitta oss på Facebook här.

4