Produkter

Shop By

Pris
  1. kr979
    kr24729
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

124 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Casio G-Shock 

Casio G-Shock är världsberömd för att vara en av de mest robusta och hållbara digitalklockorna på hela marknaden. Klockorna används av militärer, poliser, surfare och friluftsentusiaster över hela världen tack vare seriens nästan ofattbara robusthet och det faktum att de är nästan helt okrossbara.

Casio ville skapa en klockserie utöver det vanliga, och det har de verkligen lyckats bra med G-Shock-serien. Klockorna i den här serien är fullmatade med coola funktioner som stoppur, automatisk kalender, larm, world-time-funktion, snooze och mycket mer.

G-Shock-serien har vanligtvis antingen kvarts- eller digitalt urverk. Dessutom har de ofta ett " bulkigt " utseende. G-Shock-klockor kallas ofta för den perfekta arbetsklockan tack vare sina många funktioner och sin enorma robusthet.

Casio G-Shock - Den okrossbara klockan

Casio G-Shock lanserades 1983 med en vision om att vara en helt okrossbar klocka. På den tiden, när Casios klockingenjör Kikuo Ibe utformade den, var fördomen om klockor fortfarande att de var lika ömtåliga som smycken. Och Kikuo Ibe hade själv haft den hjärtskärande erfarenheten att se ett ovärderligt ärvt fickur gå sönder.

Så han började skapa en okrossbar klocka, baserad på en filosofi som han kallade triple-10-filosofin. Klockan skulle ha en livslängd på minst 10 år, vara vattenskyddad ned till 10 bar och klara ett fall på 10 meter.

På så sätt skapade han filosofin bakom Casio G-Shock, och därmed en klocka som var så hållbar att ingen skulle få samma hemska känsla av att förlora en dyrbar klocka.

Innovation i DNA:t

Innovation har alltid varit en del av Casios DNA och det är ingen skillnad med G-Shock-serien. Deras första klockor lanserades 1974 och imponerade redan då med innovativa funktioner i sina digitala armbandsur och sportiga design.

Men redan innan Casio började tillverka klockor var det ett varumärke som hade innovation i sitt DNA. Casio började faktiskt sin resa som tillverkare av miniräknare och lanserade världens första elektroniska miniräknare 1950.

Detta är den innovativa anda som varumärket alltid har haft med sig, vilket du alltså också kan se i Casio G-Shock. När den lanserades var robusthet definitivt inte något man förknippade med klockor, men Casio ändrade på det.

Med G-Shock-serien har de skapat en klocka som klarar de mest extrema förhållanden och är den perfekta följeslagaren om du till exempel är äventyrlig av naturen eller utövar extremsport.

 

Casio G-Shock ger dig korrekt klockslag över hela världen

Oavsett var du befinner dig på jorden kommer Casio G-Shock att leverera exakt tid som matchar din tidszon. Klockserien har faktiskt en helt ny typ av GPS-hybridteknik som garanterar att du har en exakt tid oavsett om du befinner dig i Stockholm, Kap Verde eller Kairo.

Tekniken fungerar genom att kombinera GPS- och radioteknik, så att de kan hjälpa varandra att ge dig den mest exakta tiden, oavsett var du befinner dig.

Klockan tar automatiskt emot radiosignaler - när det är möjligt - och visar därför rätt tid för den plats där du befinner dig. Om du har flyttat till en så avlägsen plats att det inte finns några radiosignaler använder klockan helt enkelt GPS-signaler från rymden så att du fortfarande kan få en exakt tid.

Casio G-Shock digitala klockor

Casio G-Shock-serien är världsberömd för sina robusta digitala urverk. Digital visning innebär helt enkelt att du kan se tiden digitalt. Klockorna finns i klassisk och enkel design, liksom i mer maskulin och unik design, så det finns en klocka för alla smaker.

Dessutom finns det digitala klockor i alla prisklasser. Hitta Diturs hela sortiment av Casio-G-Shock digitalklockor här

Casio G-Shock kvarts klockor

Casio G-Shock-serien är förmodligen mest känd för sina digitala urverk, men de har ett stort urval av kvartsklockor. En kvartsklocka innebär att klockan är batteridriven. Kvartsurverk är vanligtvis lätta att underhålla och säkerställer att klockan alltid fungerar korrekt.

G-Shock kvarts klockor finns både i klassisk och enklare design och i mer maskulin och unik design, så det finns en klocka för alla. Kvartsklockor finns dessutom i alla prisklasser.

Här hittar du Diturs fullständiga urval av Casio G-Shock kvarts klockor

Köp Casio G-Shock till marknadens bästa pris

Köp din nya Casio G-Shock-klocka på Ditur till marknadens bästa pris. Vi har en prisgaranti, vilket innebär att om du hittar klockan billigare på en annan svensk webshop, så matchar vi gärna priset.

Dessutom får du alltid 1-2 dagars leverans, 2 års garanti och 99 dagars returrätt. Kom ihåg att vi förutom vårt breda utbud av Casio G-Shock-klockor även har många andra häftiga klockor.

På Ditur gör vi allt vi kan för att skapa den bästa kundupplevelsen. Lyckligtvis är våra fem stjärnor på Trustpilot ett bevis på att vi gör något rätt. Över 1000 personer ljuger inte, men vi arbetar fortfarande ständigt för att optimera kundupplevelsen. 

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

 

4