SALE - upp till 80% rabatt!💣

Märken

  

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z 4
w
4

Stort urval av designermärken, klockor, smycken etc.

Fossil, JaguarVincero, Hugo, Boss, Daniel Wellington och många, många fler. På Ditur.se hittar du Sveriges största urval av herr- och damklockor, inklusive kända designermärken från hem- och utlandet. Däribland de mest populära serierna, som t.ex: Garmin Vicoactive 4s, Fossil Gen 6, Festina Chrono Bike och Emporio Armani Renato som alla är några av de största serierna från de största märkena.

Du kan till exempel utforska vårt urval av fantastiska klockor från amerikanska Michael Kors, och österut hittar vi japanska Seiko, som sedan 1881 har tillverkat klockor med den senaste tekniken i modern design. Om vi rör oss inom de skandinaviska gränserna hittar vi bland annat Skagen, som kombinerar elegant och minimalistisk design. 

Detta är bara tre klockmärken av de över 75 märken som vi säljer på Ditur. Detta gör oss till Sveriges största webbutik för försäljning av armbandsur. 

 

Klockmärken för varje tycke och smak

Smaken för klockor - som så många andra saker - är väldigt individuell. Vissa gillar de diskreta, klassiska klockorna, andra gillar stora klockor med många detaljer, medan andra letar efter en sportig klocka som klarar av att vara lite ovanlig.

Oavsett dina behov och din stil är vi säkra på att du på Ditur.se hittar en klocka som passar din smak. Vårt utbud omfattar mer än 4000 olika klockor för män och kvinnor. Om våra vanliga armbandsur inte faller dig i smaken har vi också ett stort urval av väggklockor med internationellt kända märken som t.ex: Arne Jacobsen och Karlsson.

I vårt stora utbud hittar du också ett stort antal smartklockor som ger dig möjlighet att mäta din fysiska aktivitet. Smartklockor är fulla av coola funktioner, så om du vill ha den senaste tekniken på din handled kan en smartklocka vara något för dig. 

Om du inte kan nöja dig med en enda klocka och vill ha olika klockor för olika tillfällen kan du förvara dem i ett klocklåda. Lådan skyddar inte bara klockorna från repor, utan fungerar också som ett elegant sätt att förvara klockorna. 

 

Ure i alle prisklasser

250 kronor? 1500 kronor? 6000 kronor? Vad kommer du att betala för din nästa klocka? Det är en viktig fråga att ställa sig innan du utrustar din handled med ett nytt armbandsur. 

Pris och kvalitet hänger naturligtvis ihop, men på Ditur.se är vår ambition att du bara ska betala för kvalitet och design och inte för varumärket. Därför säljer Ditur.se endast noggrant utvalda varumärken vars kvalitet vi kan garantera. 

Vårt utbud av klockor täcker ett brett spektrum, och priserna för ett armbandsur börjar på cirka 300 kronor och slutar på andra sidan 10 000 kronor. Gör som tusentals andra danskar och hitta din nästa klocka på Ditur.se - oavsett behov och budget. 

Hitta smycken för kvinnor

En klocka är ett viktigt smycke för kvinnor, men den är bara en liten del av den totala klädseln. Därför har Ditur ett brett utbud av smycken för kvinnor som kommer att tilltala många. Vårt breda utbud omfattar allt från örhängen och ringar till halsband och armband. Därför kan du hitta ett riktigt vackert smycke i vårt sortiment, oavsett vilken typ du letar efter. I Diturs stora utbud kan du hitta eleganta smycken från de mest populära märkena på marknaden, t.ex: Izabel Camillie, Sif Jakobs, Enamel, Pilgrim och många fler! Därför kan du hitta ditt nästa smycke till smyckeskrinet oavsett vilket märke du letar efter.

Stort urval av smycken för män

På Ditur har vi också ett riktigt bra urval av smycken för män. Vi tycker att det är viktigt att männen har möjlighet att styla sina kläder. Det har blivit riktigt trendigt för män att styla sin outfit med halsband, armband och ringar. Det är därför vi på Ditur har skapat ett stort urval av smycken för män, för att göra det enkelt och prisvärt för män att komplettera sin outfit. Vi har även smycken för män från de mest populära märkena på marknaden, t.ex: IX Studios, Captena og Alexander Lynggaard. Därför kan du enkelt hitta ditt nästa herrsmycke hos oss.

1