Candino

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr845
    kr1378
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

3 produkter

Köp Candino klockor på Ditur

På Ditur har vi ett stort urval av Candino-klockor i hög kvalitet och snygg design.

1947 grundade Adolf Flury-Hug varumärket Candino i sin hemstad Herbetswil i Schweiz. Candino tillverkar Swiss Made klockor av högsta kvalitet och är en av de få klocktillverkare i världen som själva kan ansvara för alla produktionsnivåer av en klocka. Detta innebär att de har full kontroll över kvaliteten på varje klocka in i minsta detalj, vilket de har fått stor internationell uppskattning för. 

Förutom att vara kända för exceptionell kvalitet till överkomliga priser är Candino-märket också känt för sina principer om respekt och ärlighet, som är en del av hörnstenarna i företagets övergripande filosofi. 

DitUr.se är en auktoriserad återförsäljare som garanterar dig originalvaror med återförsäljargaranti. På Ditur.se kan du köpa Candino-klockor med leverans från 1-2 dagar, prisgaranti och 99 dagars returrätt.

Candino klockor för män

Candino herrklockor finns uteslutande med kvarts urverk. Ett kvartsurverk i all sin enkelhet innebär att klockorna är batteridrivna, vilket gör klockan mycket lätt att underhålla och att klockan går mycket exakt. Alla klockor från Candino tillverkas uteslutande av kvalitetsmaterial och granskas noggrant in i minsta detalj, så du är säker på att få en klocka av extremt hög kvalitet. 

Klockans diameter varierar mellan 44 och 45 mm. Så om du vill ha en lite större och mer maskulin klocka har du gott om alternativ för att välja en som passar dina preferenser och proportioner på din handled.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

Letar du efter en specifik Candino-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Candino-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

1