BOSS

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr595
    kr5295
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Typ av accessoar

Samlingar(5)

130 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hugo Boss klockor på Ditur

Hugo Boss grundades 1924 och är ett stort tyskt modehus som idag är ett av världens mest kända varumärken. Hugo Boss är känd för sin höga kvalitet och vackra design. Varumärket har en bred portfölj av varor och produkter - inklusive deras BOSS-klockor. Hugo Boss-klockor är ett säkert och snyggt val och på den här sidan hittar du både Hugo Boss-klockor för män och kvinnor. Och det är ingen hemlighet att Hugo Boss klockor är och förblir en bästsäljare år efter år.

Hugo Boss-klockor har naturligtvis sina rötter i modehusets historiska koppling till mode, och det kan få vissa att tro att priserna skjuter i höjden, men det är lyckligtvis inte fallet. Hugo Boss klockor följer samma filosofi som vi försöker förverkliga här på Ditur.se - att en bra klocka inte behöver kosta skjortan. 

Det innebär att du har alla möjligheter att hitta just den Hugo Boss-klocka du vill ha - utan att behöva spränga banken. Herr- och damklockorna är mycket prisvärda med tanke på den höga kvaliteten, och eftersom du handlar hos oss är du garanterad de bästa priserna i Sverige.

Stort urval - både Hugo Boss herrklockor och damklockor 

Det är ingen hemlighet att Hugo Boss är en bästsäljare, och det ger oss möjlighet att utöka vårt sortiment i takt med att Hugo Boss introducerar fler och nya modeller. Utbudet är brett, både på herr- och damsidan, och sträcker sig längre än bara till klockor. Under Hugo Boss-fliken hittar du både herr- och damklockor samt smycken och accessoarer - till exempel trendiga armband för män och kvinnor. 

Trots den maskulina klangen hos Hugo Boss är utbudet av damklockor verkligen imponerande. Den växlar mellan klassisk, feminin design och mer djärva och innovativa stilar, som man kan förvänta sig av ett internationellt modehus som Hugo Boss. De många valmöjligheterna kan därför också göra det svårt att välja bara en Hugo Boss damklocka, men som vi ofta säger - en klocksamling måste börja någonstans.

Hugo Boss herrklockor - var ska man börja? Först och främst är det verkligen en häftig känsla att titta ner och ha BOSS på handleden, men när du låter ögonen koncentrera sig på själva klockan inser du att det finns ett unikt fokus på både design och kvalitet. Utbudet är stort, och oavsett vilken Hugo Boss herrklocka du väljer garanterar vi att du kommer att älska den!

Boss smycken för män

När det gäller smycken för män är det svårt att undvika Boss. Boss är världsberömda för sina unika och råa mönster på sina smycken, som är mycket eftertraktade världen över. Boss-smycken är ofta gjorda med pärlor eller i läder, vilket ger dem en mycket maskulin look. Hos Ditur hittar du ett stort urval av Boss-smycken, men om du mot all förmodan inte hittar exakt det du söker kan du alltid bläddra bland våra kategorier av herrsmycken. Vi har ett stort urval av armband för män, halsband för män och ringar för män i vårt sortiment, så du kan hitta din favorit hos oss.

Hitta din stil med en Hugo Boss-klocka

Du hittar många Hugo Boss-klockor på den här webbplatsen, och därför vågar vi påstå att det finns (mer än) en klocka för dig. Om du är på väg att starta din klocksamling kan du överväga en Hugo Boss-klocka med stålarmband eller läderarmband för att behålla klassikerna. Det kan också vara så att du vill ha lite mer iögonfallande detaljer på klockan, och det finns både guldklockor för män från Hugo Boss att välja mellan, samt roséguld, vanliga klockvarianter i stål med mera. 

Naturligtvis kan vi inte välja åt dig, utan du bör köpa den klocka som du tycker bäst om! Precis som mer än 100 000 andra har gjort när de handlat på Ditur - Skandinaviens största webshop för klockor och smycken. Om det är första gången du handlar online hos oss kan du läsa ett omdöme eller två från Trustpilot, där vi har mer än 1000 recensioner med i genomsnitt 5 av 5 stjärnor!

 

4