Armband

Här hittar du alla våra armband för män, som verkligen kan sätta pricken över i:et på din outfit!

Armband

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr104
    kr2495
Märke
Material
Färg
Längd

223 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort urval av armband för män

Vi erbjuder ett brett utbud av olika armband för män på Ditur.se. Vi har allt från stålarmband till läderarmband och armband med pärlor. Dessutom har vi även andra smycken för män - inklusive halsband och ringar. Vi har också ett stort urval av armband för kvinnor om du letar efter ett smycke till henne.

Ett armband är ett maskulint smycke som passar till många olika looks och outfits. Armband för män har blivit ett viktigt och populärt smycke i många mäns kläder. Detta beror på att armbandet bidrar till en mer personlig look och kan användas för att sticka ut från mängden precis som en klocka. Dessutom har armbandet den fördelen att det kan bäras ensamt eller i kombination med en klocka. Därför har bäraren stora möjligheter att experimentera med sitt utseende.

Hos Ditur hittar du ett brett urval av armband för band i många olika typer, färger och märken, så att du kan hitta just det armband som passar din smak.

Silverarmband för män

Ett silverarmband är ett mycket modernt smycke för män. Detta återspeglas också i den stora populariteten av dessa typer av armband. Silverarmbandet är dessutom både exklusivt och elegant och passar till många olika typer av kläder. 

Diturs stora utbud av silverarmband finns i många olika material. Vårt utbud av silverringar i rostfritt stål och 925 sterling silver. Det är viktigt att du är uppmärksam på vilka material ditt armband är tillverkat av, eftersom det ger en bra överblick över både kvalitet och glans. Om ditt silverarmband består av 925 sterling silver är det tillverkat av det kanske bästa materialet på marknaden, så det kommer att hålla länge och vara glänsande och snyggt. Dessutom är det vanligtvis svårare att repa armbandet av 925 sterling silver. Om armbandet är tillverkat av rostfritt stål betyder det att det är tillverkat av något mer prisvärt. Detta syns dock inte i armbandets utseende och kvalitet. Armbandet rostar därför inte och är dessutom mycket motståndskraftigt mot repor. 

Därför kan du inte göra fel med ett silverarmband för män, oavsett vilket material du väljer.

Guldarmband för män

Det är inte bara silverarmbandet som är mycket populärt. Guldarmband för män börjar också bli en trend på smyckesmarknaden för män. Detta beror på att guldarmbandet är både riktigt snyggt och samtidigt utstrålar exklusivitet. Dessutom har ett guldarmband den fördelen att det kan användas både till vardags, till exempel i skolan eller på jobbet, och samtidigt är det ett coolt smycke att bära när du är på fest. 

När du köper ett guldarmband för män är det viktigt att du är uppmärksam på vilket material det är tillverkat av. På Ditur tycker vi att det är viktigt att ditt armband har en lång livslängd och att det fortfarande ser bra ut om två år. Därför består vårt sortiment av guldarmband uteslutande av armband av riktigt bra kvalitet. Materialen som våra guldarmband är gjorda av är guldpläterat 925 sterling silver, 24 karat guldplätering på 925 sterling silver och 22 karat guldpläterat 925 sterling silver. Sterling silver är den högsta kvalitet som ett silversmycke kan ha, och därför används det ofta till guldarmband. Om en ring består av 22 eller 24 karat guldplätering, består armbandet av äkta guld och kommer därför att vara av riktigt hög kvalitet och ha en riktigt bra glans. Ett guldarmband som består av 925 sterling silverpläterat är också ett riktigt högkvalitativt armband. Därför är det bara att välja det armband som passar din personliga smak och budget.

Läderarmband för män

Ett läderarmband för män är förmodligen det mest klassiska smycket en man kan bära. Detta beror naturligtvis på armbandets popularitet och mångsidighet. Läderarmbandet är så populärt eftersom det är väldigt bekvämt att bära, samtidigt som det har en riktigt snygg look. Läderarmbandet har också fördelen att det passar både till vardags och till fest, och du kan därför använda den här typen av armband ofta. Diturs utbud av läderarmband för män finns i många olika färger, som svart, brunt, blått, grått och mycket mer! Därför kan du hitta just det läderarmband som passar perfekt till din stil.

Pärlarmband för män

En något nyare trend inom herrsmycken är pärlarmband. Ett pärlarmband består naturligtvis av pärlor eller stenar som hjälper till att dekorera smycket. Det finns många olika typer av pärlarmband. Vissa har pärlor eller stenar runt hela armbandet och andra har få pärlor eller stenar. Därför kan du hitta just den typ av pärlarmband som du vill ha. Pärlhalsbanden i vår sortiment finns främst i svart, men de finns även i andra färger som blått, grått, brunt och mycket mer. 

Herrarmband från de bästa märkena

 Vilket märke ditt armband har spelar faktiskt roll. Många män föredrar ett visst smyckesmärke, och vissa bryr sig inte alls så länge designen på armbandet är djärv. Det är därför vi på Ditur har ett stort urval av de coolaste armbandsmärkena på marknaden, till exempel: IX StudiosAlexander Lynggaard CPHDissingEmporio Armani, Tommy Hilfiger, HugoHugo Boss och många fler. Dessutom hittar du ett urval av armband som vi har tillverkat själva. Dessa armbanden har ett extremt bra pris. Vilket beror på att vi har eliminerat alla kostsamma mellanhänder samtidigt som vi inte låter dig betala för varumärkets namn. Oavsett om du letar efter ett modemärke eller ett ekonomiskt armband till ett vasst pris kan du hitta rätt armband för män hos Ditur.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på armband för män

Letar du efter ett specifikt armband för män? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla våra armband. Det betyder att om du hittar samma armband till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra armband för män? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

99 dagars ångerrätt och minst 2 års garanti på alla armband för män

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99 dagars ångerrätt. Det betyder att om du köper armbandet och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka det och få exakt det armband du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra armbandsmärken. Därför kan du vara säker på att ditt armband har en lång livslängd. Garantin på armbandet varierar beroende på vilket märke och vilken modell du vill ha. Om du är osäker på garantitiden anges den i produktbeskrivningen för alla våra armband.

6