Dissing

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr139
    kr5745
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Bredd på bälte
Typ av accessoar
Klocklåda plats
Tillbehör

Samlingar(26)

512 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dissing - Dansk design till skarp prisnivå

Märket Dissing grundades 2018 av tvillingbröderna Kasper och Mikkel Dissing. De hade en önskan att producera högkvalitativa produkter till skarpa priser. De ville säkerställa detta genom att skippa kostsamma mellanhänder i design- och produktionsprocesserna. Under 2018 började märket med att utforma några klockor. Dessa blev snabbt framgångsrika och som ett resultat av detta har flera klockserier utvecklats inom Dissing-märket sedan dess. Serien omfattar allt från dykarklockor, klockor med kronografer, tachymetrar etc. och för att möta de feminina önskemålen erbjuder Dissing klockor med stenar och enkla detaljer. Det finns en klocka som passar varje personlighet.

Bröderna Dissing har åtagit sig att skapa fantastiska mönster som passar dagens modetrender. På så sätt har märket sett till att hålla sig uppdaterat när det gäller moderna klockor för både män och kvinnor. Under den senaste tiden har det funnits en stor efterfrågan på flera produkter från Dissing. Därför har man bland annat utvecklat lösa armband för olika Dissing-klockor, så att man kan skapa olika uttryck genom att byta armband på en Dissing-klocka. Dessutom har märket tillverkat klockfodral, bälten, smycken osv. I dag består Dissing-sortimentet av ett antal olika produkter som alla är väl utformade och av god kvalitet. Gemensamt för dessa är att de är tillgängliga till höga priser.

 

Dissing Limited 

Dissing producerar löpande serier som är begränsade. Detta görs med fokus på att skapa något unikt och extraordinärt för konsumenten. I de begränsade modellerna ligger fokus på noggrant utvalda material, inklusive urverk, material och design. Kunden ska få en speciell upplevelse när han eller hon köper en klocka i begränsad upplaga, vilket också är anledningen till att bröderna Dissing har ett stort engagemang för att skapa något som ger den begränsade serien ett unikt värde. Dissing Limited är perfekta för stilmedvetna män och kvinnor som vågar sticka ut från mängden med en unik klocka som kan köpas till ett överkomligt pris.  

Dissing Jewelry

Dissing erbjuder också smycken till henne. Dissing Jewelry är en kollektion med enkel design med fokus på hög kvalitet till marknadens vassaste pris. Smyckena tillverkas med fokus på design och tillverkas i silver och 18 karat guldplätering.

Köp Dissing-klockor enkelt och säkert på Ditur  

På Diturs webbplats hittar du ett brett urval av Dissing-klockor för män, kvinnor och barn. Ditur är godkänd som en säker handelsplats av Webshop Märket Trygg E-handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. På Trustpilot kan du läsa om andras kundupplevelser, vilket gör att du kan känna dig tryggare innan du köper en klocka. Ditur har 1-2 dagars leverans, vilket innebär att du kan få ditt paket redan dagen efter att du beställt det.

Vi på Ditur är redo att ge dig ett snabbt och hjälpsamt svar under vardagar inom 24 timmar - och ofta ännu snabbare - i vår kundtjänst. Om du har några frågor om klockarmband, urverk, pris, returer eller liknande kan du kontakta kundtjänsten på [email protected] eller på Messenger, där du helt enkelt skriver till Ditur. 

 

13