DKNY

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr995
    kr2345
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

14 produkter

Köp klockor från DKNY på Ditur.se

DKNY, som står för Donna Karen New York, är ett amerikanskt modehus med mer än 35 års erfarenhet. Under dessa 35 år har DKNY stått bakom otaliga kläd- och parfymkollektioner som alla har en sak gemensamt: kvalitet.

Sedan starten 1984 har DKNY kombinerat lyx och komfort, och detta återspeglas även i deras stilfulla och tidlösa klockkollektioner. 

En kvinna som designar för kvinnor

Grundaren av DKNY, Donna Karen, anses vara en av de mest inflytelserika kvinnorna inom mode och design och revolutionerade kvinnors sätt att klä sig. Med kollektionen Seven Easy Pieces hävdade hon att den moderna kvinnan behövde sju basplagg som kunde blandas och matchas. 

Med sin känsla för estetik och praktiska egenskaper har Donna Karen lyckats utforma klädkollektioner som är bekväma att bära utan att kompromissa med elegansen. Samma princip gäller för DKNY:s serie klockor. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

Letar du efter en specifik DKNY-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas. 

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Frågor om DKNY? Eller behöver du bara lite hjälp? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83. 

Du kan också alltid hitta oss på Facebook här.

1