Stålklockor

Här hittar du alla våra herrklockor som gemensamt är att de alla har en maskulin och rå stållook!

Stålklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr208
    kr47945
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Längd
Typ av smycke

1046 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort urval av stålklockor för män på Ditur

På Ditur erbjuder vi ett riktigt stort urval av stålklockor. Klockorna finns i alla prisklasser, så hos oss kan du alltid hitta en stålklocka som passar din budget. Vårt sortiment av stålklockor består uteslutande av kvalitetsklockor. Klockornas material består antingen av 316L kirurgiskt stål eller rostfritt stål, vilket är några av de bästa materialen på marknaden. Klockorna finns dessutom i många olika vattenskyddsstyrkor, från 1 ATM till 100 ATM. Därför kan du alltid hitta den typ av vattenskydd på din stålklocka som du behöver.

När du köper en stålklocka är den ofta utrustad med ett armband. När du köper en klocka med armband är det viktigt att du får den justerad så att den passar din handled. Vi på Ditur har därför skapat en guide för att ta bort och lägga till länkar på klockor, så att du snabbt och enkelt kan justera armbandet utan att behöva gå till urmakaren.

Stålklockor för män från de största märkena

Hos Ditur hittar du ett urval armbandsur för män i tidlös design - i de bästa materialen. 

Vårt sortiment omfattar några av de största och senaste klockmärkena på marknaden, inklusive Dissing, Daniel Wellington, Festina, Jaguar, Lotus, OceanX, Seiko, Tissot, Tommy Hilfiger och många fler.

Vi utökar ständigt vårt sortiment så att du kan välja mellan fler märken och modeller. Har du ett armbandsur eller en klocktillverkare i åtanke som vi inte har i lager? Kontakta vår kundtjänst så kollar vi om det är möjligt att beställa den önskade herrklockan.

Stålklockor med alla urverk - kvarts, automatisk, digital, smartwatch, hybrid osv.

Du kan hitta ett stort urval av stålklockor med alla typer av urverk, så du kan få en stålklocka med exakt det urverk du vill ha. Om du är osäker på vilken typ av urverk som passar bäst för dina behov kan du läsa en kort förklaring här eller läsa vår djupgående guide här.

Ett kvarts urverk innebär att klockan är batteridriven. En batteridriven klocka är vanligtvis mycket lätt att underhålla och fungerar mycket exakt. En automatisk klocka har inget batteri och drivs därför av den energi som genereras när du är i rörelse. Ett automatiskt urverk är vanligtvis något dyrare än en kvartsklocka, men har också en längre livslängd. I enklaste mening innebär ett digitalt urverk att tiden avläses digitalt i stället för analogt. En smartklocka har extremt många funktioner och kan utföra många av samma uppgifter som din smartphone. Beroende på vilket märke och vilken modell du väljer har en smartklocka olika funktioner. En hybridklocka är en kombination av en smartklocka och en klassisk klocka. Hybridklockan kommer att ha liknande funktioner som en smartklocka men ändå ha ett klassiskt klockutseende.

 

Klockor i stål för män i många storlekar - Både stora och små klockor

I den här kategorin hittar du klockor i nästan alla storlekar. Klockornas diameter varierar kraftigt - mellan 24 och 54 mm. Därför kan du hitta en stålklocka som passar din stil. Du har alltså många möjligheter att välja en klocka som passar dina preferenser och din handled. Så om du letar efter en klocka med stor, liten eller något däremellan i storlek kan du hitta den här.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på stålklockor

Letar du efter en specifik stålklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

Leder du efter et specifikt stålur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dagars returrätt och minst 2 års garanti på alla stålklockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars ångerrätt. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du får exakt den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden, se produktbeskrivningen.

27