OceanX

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2045
    kr10295
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(6)

21 produkter

Köp OceanX-klockor på Ditur.se - The Ocean Explorer

OceanX är ett klockmärke som fokuserar mycket på att tillverka dykarklockor av absurt hög kvalitet. En OceanX-dykarklocka har en vattentålighet på helt absurda nivåer, så du kan hitta klockor från deras sortiment som är vattentåliga till så mycket som 100 ATM, vilket innebär att den kan motstå vattentryck så lågt som 1000 meter, vilket är oväntat på klockmarknaden.

Visionen för OceanX är att återskapa öppenheten hos legendariska dykarklockor. Genom att använda den senaste tekniken för att tillverka och omarbeta klassiska modeller lyckas OceanX leverera hållbara, moderna dykarklockor.

Om OceanX

OceanX är ett relativt nytt och spännande märke som har en tydlig vision om att tillverka dykarklockor som lockar fram "The Ocean Explorer" i dig. Alla deras klockor fokuserar på principen att deras dykklockor ska vara av högsta kvalitet, och flera modeller är vattenskyddade ner till 100 ATM (1000 meter)!

De använder den senaste tekniken inom klockor för att återge klassiska mönster med modernare och kraftfullare funktioner. OceanX fokuserar dessutom på automatiska mekaniska urverk till överkomliga priser. De är så övertygade om sin kvalitet att de erbjuder en 24 månaders internationell garanti på alla klockor.

Dykarklockor från Oceanx

Klockorna kännetecknas av sina kraftfulla egenskaper. De har visat sig vara vattentäta, robusta och har tillförlitliga urverk, så du kan vara nöjd med en klocka från OceanX hela livet. Funktionerna är förpackade i en klassisk dykarklocka-look. Detta ger dig en klocka som inte bara är funktionell, utan också kan förgylla vardagen. OceanX:s utbud av klockor omfattar dykklockor i alla färger. Alla klockor är tillverkade i spännande färgkombinationer och med fantastiska detaljer. Många av klockorna från OceanX har också ett automatiskt mekaniskt urverk utan att kompromissa med det goda priset.

Prisgaranti och 1-2 vardagars leverans på Oceanx

Letar du efter en specifik OceanX-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra OceanX-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon  08 - 44 68 02 83

Leder du efter et specifikt OceanX ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores OceanX ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon  08 - 44 68 02 83

1