Stührling

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr879
    kr5645
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

Samlingar(6)

51 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Köp Stührling klockor på Ditur - Kvalitetsklockor för alla

På Ditur.se hittar du ett brett urval av Stührling klockor..

Stührling har en lång och framstående historia som har sina rötter i en stor passion för klocktillverkning. Så oavsett om du brinner för elegant design, urverk eller den lysande sammanställningen av färger och material, kommer en klocka från Stührling garanterat att ge dig stor glädje.

Historien om Stührling

Klockmärket Stührling grundades 2002 av Henry Fischer. Han blev fängslad av klocktillverkningens komplexitet och detta hundraåriga yrke, och han ville dela med sig av sin passion. På den tiden var lyxklockor oöverkomligt dyra och det var långt ifrån alla som kunde pryda sin arm med en sådan. Fischer reste därför till Schweiz, världens centrum för klocktillverkning. Där upptäckte han att de höga priserna berodde på reklamkontrakt med kändisar och idrottsmän. Fischer inspirerades av designen av lyxklockor, men kunde inte förlika sig med att det höga priset kom från reklamkontrakt. Så han bestämde sig för att göra det möjligt för alla att äga ett lyxigt armbandsur. Det är samma övertygelse som Ditur.se har. 

Herrklockor från Stührling

Hos Stührling hittar du herrklockor för alla smaker, oavsett om du gillar dykarklockor, klockor med en titt på rörelsen eller mer klassiska klädklockor. Sortimentet på Ditur.se omfattar flera av Stührlings kända kollektioner, däribland Aquadiver, Monaco och GMT. Dessutom finns det både kvarts- och automatiska klockor, så du kan köpa just den typ du föredrar. De automatiska klockorna är särskilt intressanta för entusiaster som liksom Sthürling är fascinerade av det hundraåriga hantverket. 

Generellt sett är klockorna från Stührling av hög kvalitet och tillverkas av de bästa råvarorna. Mycket av arbetet görs också för hand för att garantera den höga kvaliteten. 

Damklockor från Stührling

Stührling har också ett sortiment av damklockor. De är vanligtvis smalare än herrklockorna. Här används även färger och material, så det finns en klocka för varje kvinna. Damklockorna har också samma höga kvalitet och omsorg om detaljer som Stührling är känd för. 

Prisgaranti och 1-2 vardagars leverans

Letar du efter en specifik Stührling-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Stührling-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.

 

2