Daniel Wellington

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr409
    kr2939
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Tillbehör

Samlingar(4)

99 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Klockor från Daniel Wellington 

Det var ett möte på andra sidan jorden som blev startskottet för klockmärket Daniel Wellington. Namnet, men också klockornas design, har inspirerats av den brittiska man som grundaren Filip Tysander stötte på under en resa. Mannen hade en oklanderlig och lättsam stil och tyckte om att matcha sina vintageklockor med gamla slitna NATO-band. Han hette Daniel Wellington. 

Filip Tysander blev så inspirerad av mannens stil att han bestämde sig för att starta sitt eget klockmärke. Daniel Wellingtons klockor har idag en klassisk design som är både minimalistisk och elegant. Och det är just denna stil som gör Daniel Wellingtons klockor så speciella. 

Klockornas stilsäkra design 

Daniel Wellington älskade att bära sina klockor ihop med gamla NATO-band. En känsla man försökt inkludera i klockornas design. Visionen har varit att skapa en boett som ser bra ut oavsett val av armband. 

Daniel Wellington klockor är tunna, eleganta och perfekt runda i sin form. Kanske är det klockornas unika, minimalistisk och stilrena yttre med diskreta detaljer som gjort dem till några av de mesta attraktiva på marknaden idag. 

Smycka din Daniel Wellington-klocka med olika armband 

Nato-bandet 

Det var den brittiska flottan som var först ut med NATO-bandet på 1970-talet. Men mycket har hänt sedan Daniel Wellington bestämde sig för att ta vid denna look. Serien består av ett antal tidlösa kombinationer av färger och varje band går att byta ut mot ett annat. Med det breda utbudet av Nato-band kan du ändra utseendet på din klocka. Anpassa accessoaren efter klädsel, humör och tillfälle. 

Läderbandet 

Alla Daniel Wellingtons klockor har utbytbara band som på sitt eget unika vis skapar en snygg look till din klocka. Läderbandet är i äkta läder och kommer i ett antal eleganta nyanser - i både brunt och svart. Men också med silver- eller rosépläterat spänne. 

Mesharmbandet

Det vackert utformade Mesharmbandet är mjukt och lätt. Något som bidrar till att klockan sitter bekvämt på handleden. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål och längden kan smidigt justeras. Finns med plätering i silve, roséguld eller mattsvart. 

Ditur erbjuder klockor för alla sammanhang 

Använd din klocka från Daniel Wellington som en elegant accessoar. Men också som ett hjälpmedel för att hålla reda på tiden. En stilren och tidlös klocka är likväl en investering som en självklar accessoar för både män och kvinnor. 

En klocka med ett länkarmband i stål likt Daniel Wellingtons kollektion Iconic Link, utgör ett slående och elegant intryck. Se exempelvis klockan Iconic Link 28 Steel White.

Armbanden i läder bidrar på sitt sätt till en mer diskret och elegant känsla. För en unik och iögonfallande look kanske du önskar ett mer innovativt alternativ. Exempelvis NATO-bandet i en stark färg. Se klockan ​​Classic 40 Cambridge med ett stilrent blått, vitt och rött NATO-band. 

Med en klocka från kollektionerna Petite eller Classic kan du genom de utbytbara banden anpassa din favoritklocka till aktuella stil. Prova nya sätt att matcha klockan med din outfit. Oavsett modell är Daniel Wellingtons klockor en accessoar du kommer kunna njuta av hela livet. 

Ditur erbjuder prisvärda, trendiga och klassiska klockor från Daniel Wellington som leveraras med armband i metall, NATO-design eller i läder. Hos oss kan du även köpa Daniel Wellingtons gåvoset. Se exempelvis sättet där både en damklocka och en armbandsring i roséguld ingår. 

Prisgaranti på alla våra klockor

Att köpa din Daniel Wellington klocka hos Ditur är både snabbt, smidigt och billigt. Vi erbjuder alltid blixtsnabb leverans och 99 dagars full returrätt. Detta för att du smidigt ska kunna skicka tillbaka din klocka om du inte känner dig helt nöjd. Dessutom erbjuder vi prisgaranti på alla våra varor. På så vis kan du vara säker på att du alltid köper din klocka till billigast pris möjligt. 
Har du vidare frågor om våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss.

3