Filtrera
Pris
Typ av klocka
Material på boett
Sortera efter

Timex klockor

Timex är ett amerikanskt klockmärke med många års erfarenhet. De började redan 1854 med att tillverka klockor av amerikansk kvalitet på det europeiska sättet. De ville göra en klocka som alla hade råd med. Det blev verklighet och miljontals klockor såldes snabbt i början av 1900-talet. Sedan dess har Timex arbetat hårt för att tillverka hållbara kvalitetsklockor. De når en bred publik med sina många olika modeller och funktioner. 

Timex är ett klassiskt och modernt varumärke som passar alla målgrupper och tillfällen. Du får en kvalitetsklocka med lång livslängd. På Ditur.se hittar du ett brett urval av Timex-klockor för män och kvinnor, där du kan njuta av 1-2 dagars leverans, prisgaranti och 99-dagars returrätt. 

Herrklockor från Timex

Timex-klockor för män finns med både kvarts- och automatiska urverk. Ett automatiskt urverk innebär att klockan drivs av den energi som genereras när klockan bärs på handleden. Ett kvartsurverk är däremot batteridrivet och är därför lättare att underhålla och dessutom mycket exakt. Om du vill läsa mer om olika typer av urverk, hur de är uppbyggda, hur de fungerar och vad de kan göra kan du läsa mer här.

Det finns ett stort urval av Timex herrklockor i många olika utföranden, armband och färger. Här finns ett brett urval så att du kan hitta en klocka som passar din stil och dina behov. 

Några av våra mest populära Timex-klockor för män är den enkla och unika Standard Chronograph-klockan med brun läderrem, kopparfärgad ram och svart urtavla. Om du letar efter en av Timex största klassiker, behöver du inte leta längre än till Timex Q Diver. Det är klockan med den ikoniska pepsi-skivan och en välkänd, tidlös design.

 

Damklockor från Timex

Timex damklockor är utrustade med kvarts urverk. De här modellerna är riktigt snygga och det finns ett bra urval av färger och remmar. Vi har ett gediget utbud av Timex-klockor för kvinnor, så du kan säkert hitta något som passar din stil. 

Vi har bland annat den eleganta och enkla Timex Metropolitan Transcend. Oavsett vilken Timex-klocka du väljer får du en klocka som är snygg, tidlös och tillverkad av kvalitetsmaterial. Du får en otroligt hållbar klocka som gör mer än att bara visa tiden. Du får ett statement piece 

 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

Letar du efter en specifik Timex-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas. Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot

Har du frågor om våra Timex-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också alltid hitta oss på Facebook här.