Skagen Denmark

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr3595
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

Samlingar(5)

168 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skagen klockor

Skagen klockor från varumärket Skagen Denmark är kända över hela världen för sin fulländade design som kombinerar skandinavisk minimalism med hög kvalitet på materialen.

Det eleganta och enkla är båda kännetecknen för timers distinkta design. Klockan är inspirerad av den vackra naturen i Skagen, och även om designparet grundade företaget i USA har de inte glömt de långa idylliska stränderna och det speciella ljuset som idag är utgångspunkten för denna danska designklassiker.

Skagen klockor finns också tillgängliga till ett rimligt pris. Detta har varit en av de vägledande värderingar som Henrik och Charlotte Jorst båda har prioriterat från början. Detta innebär att deras klockor ligger i en överkomlig prisklass.

Det är också därför vi på Ditur älskar Skagen-klockor. Hög kvalitet till låga priser är något som vi gillar, och vi hoppas att du också gör det. I så fall bör du ta en titt på vårt utbud av Skagen-klockor, där du kan hitta både Skagen-klockor för damer och herrar.

Klockorna är också tillgängliga till ett rimligt pris. Detta har varit en av de vägledande värderingar som Henrik och Charlotte Jorst båda har prioriterat från första början. Detta innebär att deras klockor ligger i en prisklass värd att betala för.

Skagen damklockor

Skagen har många exklusiva och snygga damklockor för kvinnor i alla åldrar.

Damklockorna har tydliga inslag av den danska designtraditionen av minimalism och elegans. Detta gör också att designen är mycket lämplig för danskt mode och kan kombineras med en mängd olika outfits. Dessutom kan du utforska Skagen-smycken på vår webbplats.

Damklockorna från Skagen finns i en mängd olika vackra designer, men alltid med ett relativt minimalistiskt uttryck. Dessutom finns det många olika färgkombinationer, vilket innebär att det alltid finns en stor variation att välja mellan.

Klockbanden finns bland annat i läder, stål, gummi och mesh. Detta garanterar att damklockor alltid finns tillgängliga i ditt favoritmaterial - och i en passform som passar din handled. Därför hoppas vi att du kan hitta en Skagen damklocka i din smak.

Skagen herrklockor

Skagen Danmark har naturligtvis också ett stort urval klockor för män. Kollektionen innehåller allt från klassiska modeller till deras försök med monokroma klockor i starka färger - där både armband, urtavla och boett är i samma färg och material.

Oavsett om du föredrar djärva färger eller en mer dämpad och klassisk look kan du säkert hitta en klocka som passar din stil. Gemensamt för dem alla är att de är tillverkade med hög kvalitet, så du är garanterad en herrklocka som du kommer att ha glädje av i många år framöver. 

Skagen klockor för varje tillfälle

Skagen klockor är skapade utifrån tanken "less is more" - utan att behöva offra kvalitet. Många av klockorna finns också i en rimlig prisklass, så att de flesta kan köpa minimalistiska klockor.

Kännetecknande för de flesta av de klassiska Skagen-klockorna är meshlänken. De små stålringarna är rostfria, hållbara och passar in i klockans minimalistiska utseende. Det är dock möjligt att byta ut armbandet om du vill ändra lite på klockans utseende.

På Ditur säljer vi flera olika typer av klockarmband, så att du kan hitta det som passar bäst till din klocka och dina kläder. Som något nytt har Skagen klockor också lanserat Smartwatches. En smartklocka från Skagen Danmark är klockan för dig som har en aktiv livsstil - och som vill att din klocka ska kunna användas till mer än att bara veta vad klockan är. Därför är den relevant för dem som vill ha en sportklocka som har alla de rätta funktionerna.

Hitta bra erbjudanden på Skagen klockor hos Ditur

Hos Ditur kan du alltid hitta bra erbjudanden på Skagen-klockor. Som regel är priserna redan i botten via vår prisgaranti, men ofta kan du också hitta extra bra erbjudanden på Skagen-klockor där priset pressas ner hela vägen ner.

När du handlar kvalitetsklockor till ett starkt pris hos Ditur kan du alltid räkna med snabb leverans. Våra paket levereras av GLS, som garanterar leverans på 1-2 vardagar. Dessutom får du också en automatisk 99-dagars returrätt och en tvåårig garanti.

På Ditur arbetar vi alltid hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar gärna att de upplever det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.

 

5