Pilgrim smycken

Produkter

Shop By

Pris
 1. kr134
  kr820
Kön
Diameter
Material
Färg
Längd
Ringstorlek
Typ av smycke
Färg på glas
Typ av accessoar

Samlingar(5)

92 produkter

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pilgrim

Pilgrim är ett märke som du förmodligen redan känner till om du gillar mode och dansk design. Det danska smyckesmärket grundades 1983 och sedan dess har Pilgrim-smycken distribuerats till mer än 50 länder.

Märket grundades av Annemette Markvad och Thomas Adamsen, som till en början gjorde all design och försäljning själva, det senare främst på olika festivaler. Pilgrim har en stor kärlek till både människor och musik, vilket också återspeglas i varumärkets designfilosofi idag.

Pilgrim uppstod genom att revolutionera den danska och europeiska smyckesmarknaden med modern design. Revolutionen bestod i att man i första hand tillverkade i mässing och zink i stället för i ädelmetaller som guld och silver. Det innebär att de kan göra samma vackra mönster, men till ett betydligt lägre pris på grund av materialvalet.

Alla smycken är behandlade med en ytbeläggning som ger en stark yta, förhindrar oxidation och bidrar till att förlänga hållbarheten. Alla metaller är naturligtvis 100 % bly- och nickelfria. 

På Ditur är vi stolta över att sälja danska kvalitetsmärken, vilket Pilgrim i hög grad är. Alla Pilgrim-smycken är handgjorda och handmålade och varierar mycket i stil och uttryck. Filosofin är att ständigt förnya sig genom att ständigt söka efter nya äventyr och erfarenheter som kan ge nya perspektiv på designprocessen.

Precis som en annan pilgrim hoppas vi att du är redo att ge dig ut på äventyr i vårt breda utbud av vackra pilgrimssmycken.

 

Ge dig ut på äventyr med Pilgrim

Pilgrim handlar om att ge sig ut och söka nya saker, nya vägar och nya äventyr. Det är inte bara destinationen som är viktig, utan även resan dit. Pilgrim är ett levande varumärke som ständigt rör sig och utvecklas, och precis som i början handlar det om kärleken till människor och smycken - hand and heart.

Pilgrim är ett erkänt varumärke i branschen och har en solid ställning på den nationella och internationella mode- och smyckesscenen.

Ditur är en auktoriserad återförsäljare av Pilgrim. Detta innebär att du hos Ditur får 99 dagars full returrätt, snabb leverans och prisgaranti när du handlar pilgrimssmycken.

Följ trenden med vackra smycken från Pilgrim

När du köper smycken från Pilgrim kan du vara säker på att du automatiskt följer tidens trender. Pilgrim är ett märke som verkligen följer de senaste trenderna och som nästan alltid ligger i framkant när det gäller den senaste utvecklingen inom smyckesvärlden.

Detta gäller oavsett om du föredrar ringar, örhängen, halsband eller andra smycken från Pilgrim.

Kollektionerna byts ut under hela året, så du kan alltid hitta nya och inspirerande smycken i deras kollektioner. Och eftersom Pilgrim alltid är trendig behöver du inte oroa dig för om materialen, färgerna och designen matchar de aktuella trenderna - för det gör de.

Så oavsett om du letar efter snygga smycken till sommarfesten, julfesten eller något annat festligt tillfälle, hittar du garanterat något i Pilgrim-sortimentet som passar din smak och stil.

Stort urval av vackra Pilgrim-smycken

På Ditur säljer vi ett brett utbud av pilgrimssmycken. I sortimentet hittar du vackra kvalitetssmycken för både vardag och fest, och smyckena finns i många olika former, färger och material.

I vårt sortiment hittar du kvalitetssmycken som: 

 • Pilgrim örhängen

Pilgrim örhängen är den perfekta accessoaren för alla tillfällen. Vi har ett brett urval av stikörhängen, hoops, crawlers och stora örhängen.

 • Pilgrim solglasögon

Komplettera din sommarlook med ett par Pilgrim solglasögon. Solglasögon är viktiga när solen kommer fram och dagarna blir längre. 

 • Pilgrim halsband

Pilgrimshalsband är ett måste. Rätt halsband kan förvandla din look och stödja exakt den stil du vill utstråla. 

 • Pilgrim ringar

Pilgrim tillverkar också ett fantastiskt utbud av vackra ringar i olika stilar. Från de minimalistiska ringarna till statementringar. Utforska de många alternativen och hitta din egen favorit.

 • Pilgrim armband

Ett Pilgrim-armband borde vara en viktig del av varje smyckeskrin. Du kan bära dem ensamma eller i kombination med andra. Oavsett hur du använder dem är de perfekta för att visa upp din personliga stil. 

Om du inte hittar exakt de smycken du vill ha i Pilgrims breda sortiment har Ditur också ett stort urval av andra smycken som örhängen, ringar, armband och halsband, så att du får exakt de smycken du vill ha i din varukorg.

 

Köp dina Pilgrimssmycken online på Ditur.se

Gör dig själv eller en kvinna du älskar glad och köp Pilgrimssmycken online på Ditur idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår snabba leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst här, via e-post [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83. 

3