Sportklockor

Sportklockor

Här hittar du vårt sortiment av träningsklockor, sportklockor och smarta klockor. Kolla pulsen, räkna stegen och förbättra din träning med en ny sport- och träningsklocka från Garmin, Casio, Fossil och många fler märken. 

Sportklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr315
    kr13595
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

260 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sportklockor herr

Höj din prestation med en ny sportklocka

För de flesta handlar ens träning handlar att utmana sina gränser. Med en modern sportklocka kan du hålla koll på din prestation och nå bättre resultat. Hos Ditur.se har vi träningsklockor för såväl atleter som vanliga motionärer. Kanske är du ute efter en klassisk dykarklocka som tål vatten, värme och oöm behandling? Eller kanske vill du maximera din träning med hjälp av appar och pulsmätare i en smart klocka. Oavsett vilket så är vi säkra på att du kommer hitta en motionsklocka som passar din träning och dina behov. 

Välj från ett brett urval av sportklockor för herr

På Ditur kan vi erbjuda träningsur i en mängd olika utföranden – både när det kommer till funktion och design. Använd gärna våra filter för att få fram just den sportklocka du är ute efter. Till exempel kan du välja vilken typ av urverk du föredrar av digital, smartwatch eller hybrid. Även om hållbarhet och funktioner som är viktigast när det kommer till sportklockor så spelar även utseende stor roll. Precis som med ditt vanliga armbandsur så bör din träningsklocka passa din personliga smak och stil. 

Mängder av träningsklockor från kända varumärken

Finns det ett visst klockmärke som du tycker gör särskilt snygga klockor? Då är chansen stor att de även tillverkar sportklockor. Välj klockmärke i menyn ovan för att bara se träningsklockor från en speciell tillverkare. Kolla till exempel in träningsklockorna från Fossil eller vårt utbud av smartwatches från Garmin. På Ditur.se kan vi även erbjuda förstklassiga träningsklockor från mindre kända märken. På så vis kan du köpa ny sportklocka för ett billigare pris utan att för den delen kompromissa med varken kvalitet eller stil. 

Ska ditt nya sportur vara digitalt, smart eller hybrid?

Vilken typ av urverk din nya träningsklocka ska ha beror på vilken typ av träning du ägnar dig åt. Behöver du bara en vattentät klocka med stoppur-funktion så är de billiga digitaluren ett bra val. Smarta klockor, å andra sidan, kan erbjuda mängder av smarta appar som mäter allt från puls, hjärtrytm och antal steg till altitud och väder. En smartwatch använder ett operativsystem, vilket i de flesta fall är Andriod (iOS för Apple Watch). Detta innebär att du har mängder av träningsappar att välja mellan på Google Play Store. 

Är du ute efter en sportklocka med smarta funktioner men vill att den ska se ut som ett klassiskt armbandsur. Då ska du välja en hybrid. Med en hybrid menas att den har designen av en vanlig klocka, men har även utrustats med digitala element (till exempel små lysdioder) och funktioner. Kolla även in vårt sortiment av dykarklockor

Mät puls, steg och tid med en träningsklocka

Att kunna mäta saker utgör själva essensen av idrott och motion. Med ett bra sportur kan du ägna dig åt att prestera på topp. Sedan är det bara att analysera resultaten och jämföra dem med tidigare resultat. Många träningsklockor, som till exempel Garmin, låter dig även överföra datan till din dator eller telefon. Oavsett om du behöver en klocka som mäter puls, antal steg eller tid per varv så hittar du den hos Ditur. 

Handla klockor för träning tryggt och snabbt på Ditur.se

Nöjda kunder är det viktigaste som finns för oss på Ditur. Därför erbjuder vi generösa villkor när du handlar sportklocka hos oss. Till exempel har du 99 dagars returrätt. Vi erbjuder även snabb leverans. Detta innebär att du slipper gå och vänta på att börja använda din nya träningsklocka. Skulle du ha synpunkter eller frågor så är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport. Detta gör du enklast genom att fylla i vårt kontaktformulär (garanterat svar inom 24h). Du kan även skicka epost till adressen [email protected] eller ringa oss på tel: 08 - 44 68 02 83 (mån-fre; 10.00-15.00). 

 

Gör som 40 000 andra och lämna ett kundomdöme på vår sida på Trustpilot

 

7