Spinnaker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2295
    kr6745
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(6)

24 produkter

Spinnaker-klockor

Spinnaker är ett Hong Kong baserat märke med stark tonvikt på yachting och är nautiskt inspirerat, vilket återspeglar deras dykardesign. Alla klockor är tillverkade av slitstarkt 316L rostfritt stål och urverket kommer från japanska tredjepartstillverkare som Seiko, Miyota och Hattori.

Hitta exklusiva Spinnaker-klockor på Ditur

En Spinnaker-klocka är en exklusiv klocka av mycket hög kvalitet. Spinnaker är främst känt för sina dykarklockor, men de tillverkar även modeklockor med ett riktigt häftigt utseende. Gemensamt för alla Spinnaker-klockor är den exklusiva designen och de högkvalitativa materialen. Märket använder främst safirglas i sina klockor, vilket är den mest hållbara typen av glas som du kan hitta i klockor och som faktiskt är hårdare än stål. Spinnaker använder dock även safirbelagt mineralglas på vissa utvalda modeller, men detta är också ett extremt hållbart glas som är mycket mer skyddat mot slitage än traditionellt mineralglas. 
 
Spinnaker-klockorna är tillverkade av kvalitativt rostfritt stål eller kirurgiskt stål, vilket garanterar dig en riktigt bra kvalitet som håller i många år. Dessutom kan du hitta en stor variation av design på de unika klockorna, där du kan hitta många olika färger och storlekar, vilket kommer att tilltala de flesta. Därför kommer du att kunna hitta precis den rätta Spinnaker-klockan för dig i Diturs breda sortiment.

Herrklockor från Spinnaker

Herrklockor från Spinnaker finns främst med automatiskt urverk. De automatiska klockorna kännetecknas av att sekundvisaren har en flytande rörelse, medan kvartsklockan bara tickar på sekunden. 

De mekaniska klockorna är mer komplexa och särskilt populära bland entusiaster, eftersom de ofta är komponerade på samma sätt som vi har konstruerat klockor i över hundra år.

Med Spinnaker herrklockor finns det en stor variation i materialet - både i själva klockan och i armbandet. Klockan är vanligtvis tillverkad av rostfritt stål eller ett annat robust material i en vattentät konstruktion (mellan 10-30 ATM / 100-300 meter).

Klockans diameter varierar stort - från 40 till 44 mm. Du har alltså många möjligheter att välja en klocka som passar dina preferenser så väl som din handled. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 vardagar när du köper Spinnaker på Ditur

Letar du efter en specifik Spinnaker-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris, så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

På Ditur är våra kunder allt för oss. Därför försöker vi alltid skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Lyckligtvis berättar våra kunder att de är mycket nöjda med att handla hos oss. Över 1000 personer ljuger inte, vilket är anledningen till att vi är superstolta över våra fem stjärnor på Trustpilot.

Har du frågor om våra Spinnaker-klockor eller behöver du bara lite hjälp? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här på e-post: [email protected] eller på telefon 08 - 44 68 02 83.

1