SALE - upp till 80% rabatt!💣

Automatiska klockor

Här hittar du alla våra automatiska herrklockor, som drivs av kinetisk energi och därför fungerar bara genom närvaron på din handled.

Automatiska klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr275
    kr45445
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka

444 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Automatiska klockor för män

En automatisk klocka är utan tvekan något speciellt och unikt, eftersom den drivs av rörelseenergi. En automatisk klocka är för dem som bryr sig lite extra mycket om klockor. På vissa av våra modeller finns det möjlighet att titta in i urverket, så att du kan se hur klockan fungerar. 

En automatisk klocka använder en automatisk mekanism för att hålla rörelsen igång, till skillnad från den moderna kvartsklockan som helt enkelt drivs av ett batteri. En automatisk klocka måste dras upp första gången den används, men i övrigt håller den sig själv igång med hjälp av kinetisk energi - den kräver bara att du bär den varje dag, eftersom dess närvaro på din hand skapar den kinetiska energi som håller klockan igång. 

Automatiska klockor för män

På Ditur har vi ett stort utbud av automatiska klockor för män. De automatiska klockorna är verkligen praktiska eftersom batterierna inte behöver bytas ut när som helst. På den här sidan hittar du ett stort urval av herrklockor med automatiska urverk. Dessutom hittar du klockor från alla de coolaste märkena, till exempel: Jaguar, Frederique Constant, Armani, Dissing, OceanX, Festina och många fler! Därtill kan du hitta många olika modeller, inklusive den ikoniska Seiko 5 Sport-serien, så att du alltid kan hitta en automatisk herrklocka som passar dig. 

Viktig kunskap

Om du inte använder klockan varje dag kommer den att slitas ut och måste dras upp. Detta görs genom att vrida kronan 10-15 gånger med klockan. När du behöver justera datum och tid är det viktigt att göra det med klockan också. Detta bör inte heller göras mellan 22.00 och 03.00. 

12