SALE - upp till 80% rabatt!💣

Fossil

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr265
    kr3595
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

Samlingar(7)

211 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fossil-klockor

Fossil-klockor är inte bara fullpackade med kvalitet och design – de rymmer också mycket historia. Sedan 1984 har det amerikanska företaget tillhandahållit designerklockor där hörnstenen i deras produkter är kompromisslös kvalitet.

På grund av den höga kvaliteten har Fossil-klockor också sedan dess blivit ett internationellt toppmärke. De skiljer sig från sina konkurrenter med sin speciella stil, där det klassiska och det moderna kombineras, vilket syns både i klockornas design och deras funktioner.

Därför har vi på Ditur gjort det till en prioritet att ha massor av olika Fossil-klockor. Därför blir det lättare för dig att hitta den exakta klockan som matchar dina preferenser.

Stort utbud av Fossil-klockor

Det betyder att du kan hitta ett enormt urval av Fossil-klockor här på Ditur. Därför hoppas vi att du hittar en som passar din smak.

Fossil-klockor sträcker sig ju långt och brett; Oavsett om du gillar analoga klockor, smartklockor eller den däremellan, lösningen – så kallade hybridklockor – levererar Fossil. Du hittar de klassiska klockorna med tidlös design som utstrålar gott hantverk och hög kvalitet. Men om du är redo att utmana normen kan du också hitta klockor från Fossils som hjälper dig att göra just det.

Gör Fossil dykarklockor med stålarmband? Ja. Tillverkar Fossil klockor med läderband? Du slår vad om att de gör det. Och om du gillar modern teknik på handleden, gör Fossil smarta klockor? Det gör de, och de är några av de bästa på marknaden.

För att göra saker ännu bättre tillverkar Fossil även de så kallade hybridklockorna som kombinerar de klassiska analoga klockorna och lägger till delar av den teknik du har förväntat dig i smartklockor.

Hitta din nya smartklocka i vårt urval av Fossil-klockor

När du bläddrar igenom vårt breda urval av Fossil-klockor ser du också att varumärket även levererar snygga smartklockor. En smartklocka från Fossil kan synka direkt med din telefon, och de fungerar med både iOS och Android.

Med en snygg Fossil-smartklocka får du många smarta funktioner direkt på handleden. Ta emot meddelanden och aviseringar, eller håll reda på hur många steg du har gått idag. Kort sagt, det finns massor av smarta funktioner, och samtidigt är Fossil-smartklocka också otroliga att titta på.

Fossil-klockor för både män och kvinnor

Fossil har etablerat sig som ett riktigt starkt varumärke som vänder sig till både män och kvinnor. Så det är knappast förvånande att de har ett av de största klockutbuden på marknaden när det kommer till herr- och damklockor. Och du kommer att se varför på den här sidan.

På herrsidan kännetecknas Fossil-klockor för män av klassisk men ändå innovativ design som bygger på idén att klockan aldrig ska gå ur modet. Detta återspeglas i deras kronografer, klockor och smartklockor för män. Bland de mest populära kollektionerna hittar du Fossil Carlyle och Fossil Neutra, som har varit storsäljare i många år.

På damsidan kännetecknas Fossil-klockor för kvinnor av feminina och tidlösa dygder. Stållänkar, jubileumslänkar och eleganta detaljer är en nyckelfunktion hos de vackra klockorna som gör Fossil-damklockor till en populär accessoar när det kommer till matchande outfits. Det finns med andra ord en Fossil-damklocka för alla tillfällen.

Fossil-klockor av bra kvalitet och överkomliga priser 

Kvaliteten på Fossil klockor är inte bara hög, den är extremt hög. Man förknippar ofta hög kvalitet med ett pris som följer efter. Lyckligtvis är det inte fallet här, eftersom Fossil genom åren har fulländat sin produktion på ett sätt som gör att de kan producera ikoniska designer till bra priser – utan att kompromissa med kvaliteten.

Detta gör också Fossil-klockor till en perfekt match för oss på Ditur. Hela vår vision är trots allt att en klocka ska se ut som en miljon, utan att det kostar en. Det ska vara prisvärt att ha en snygg klocka på handleden och med en Fossil-klocka för män eller kvinnor kan du aldrig gå fel.

du hittar inte ett större urval av Fossil-klockor i Skandinavien än här på Ditur, och det är för att de är ett av våra mest populära märken världen över.

Det är kvaliteten och de bra priserna som gör Fossil-klockorna till säkra vinnare varje gång. Det kan du uppleva själv om du köper din nya Fossil-klocka här på Ditur.

Varför ska du köpa din nya Fossil-klocka på Ditur?

Vi ger dig 99 dagar på dig att returnera ditt köp, vi matchar priset om du hittar det billigare någon annanstans och om du har handlat online kan du se fram emot blixtsnabb leverans.

Det är med andra ord några riktigt stora fördelar du får som kund här på sajten. Och skulle du vilja handla hos oss kommer du att vara en del av mer än 100 000 kunder som har handlat av oss genom åren https://www.ditur.se/trustpilot.

Dessutom har vi mycket bra och personlig kundservice, som hjälper dig att svara på alla frågor du kan ha om våra Fossil-klockor.

6