Michael Kors

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr695
    kr4195
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

Samlingar(8)

226 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Michael Kors klockor - Tidlösa, klassiska och funktionella

Michael Kors klockor är liktydiga med klassiskt mode - utan att offra den funktionalitet som vi förväntar oss av våra kläder och accessoarer idag. Designen är tidlös, funktionaliteten är i fokus och klockan är gjord för att imponera.

Den svensk-amerikanska sonen till en modell har gjort ett stort avtryck i modevärlden sedan 1980-talet. Han skapade sin första kollektion 1981, och hans modevarumärke är nu känt som ett elegant, originellt och modernt modehus.

På Ditur.se hittar du ett brett utbud av klockor från Michael Kors - både herr- och damklockor.

Stort urval av Michael Kors klockor

Hos Ditur hittar du alltid ett stort sortiment av snygga klockor från Michael Kors - både herr- och damklockor. När du utforskar vårt stora urval av Michael Kors-klockor kommer du att se hur varje detalj har tagits om hand och hur varje klocka har sitt eget unika uttryck och sin egen design.

Klockor från Michael Kors är alltid av hög kvalitet, och för dem där bara det bästa duger. Oavsett vilken av våra många Michael Kors-klockor du väljer är du garanterad en klocka där både kvalitet, design och funktionalitet är av högsta klass. 

Förutom en mängd coola Michael Kors-klockor har vi också ett stort urval av vackra och eleganta Michael Kors-smycken som du kan utforska.

Damklockor från Michael Kors

Michael Kors har gjort karriär - både som designer och TV-personlighet i Project Runway - genom att designa mode för kvinnor. Hans mångåriga erfarenhet syns också i hans damklockor.

Damklockor från Michael Kors är fyllda med fina detaljer i kronan och urtavlan. Med tiden kommer du att upptäcka fler detaljer och bli ännu mer fascinerad av det klassiska hantverket som har använts för att skapa den feminina och uttrycksfulla designen.

Klockorna finns i en rad olika material, inklusive guld, silver och klassiskt rostfritt stål. Många av de mer exklusiva modellerna är också utsmyckade med pärlemor, diamanter och kristaller

Herrklockor från Michael Kors

Hos Michael Kors hittar du också ett brett urval klockor för män från den svensk-amerikanska designern. Michael Kors herrklockor har klassisk och elegant design i fina material, inklusive silver, guld och roséguld.

I dag kännetecknas klockor från Michael Kors av en fantastisk design och hög kvalitet, vilket har säkrat deras klockor en plats på den internationella modescenen. Klockmärket har lyckats behålla sitt klassiska utseende samtidigt som man leker med nya funktioner, material och konstruktioner.

Smartklockor från Michael Kors

Därför är de också ett av de få klassiska modehusen som har börjat experimentera med smartklockor. Michael Kors smartklockor har samma tidlösa design som sina föregångare, men är också utrustade med ett antal moderna funktioner, bland annat hjärtfrekvens- och sömnmätare, GPS och aktivitetsmätare som hjälper dig att övervaka din hälsa. Klockorna är också mycket vattentåliga och kan användas för sport och andra aktiviteter.

Köp Michael Kors klockor på Ditur

Ditur är en auktoriserad återförsäljare av Michael Kors klockor. Detta bidrar till att skydda varumärkets integritet och garanterar att du alltid får en klocka som uppfyller designernas egna standarder. Med en Michael Kors-klocka får du därför också tillgång till deras officiella service via det medföljande och stämplade garantibeviset.
 
Ditur erbjuder dessutom en prisgaranti på alla våra Michael Kors-klockor. På så sätt får du det bästa priset för din nya klocka. Prisgarantin omfattar både fysiska svenska butiker och e-handelsbutiker. Vi strävar efter att ha de bästa priserna på alla klockor och samtidigt den bästa kundservicen.

För oss är god service trots allt viktigt, och därför gör vi vårt bästa för att betjäna våra kunder. Därför är vi glada över att se hur över 1000 personer har recenserat oss på Trustpilot och belönat oss med fem stjärnor. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.  

 

6