Digitala klockor

Digitala klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr202
    kr7995
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av barnklocka

151 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Digitala klockor för män

Vi erbjuder en mängd både snygga och funktionella digitala klockor för stora och små - damer och herrar. Investera i klockor från kända märken, i ett flertal olika stilar och färger. Oavsett om du letar efter en klocka i en klassisk retrostil från Casino eller en funktionell och modern klocka från Fossil, kan vi lova att du kommer hitta en digital klocka som passar dig. 

Stort utbud av digitala klockor av hög kvalitet på Ditur

Det är ingen hemlighet att vi på Ditur brinner för armbandsur - vi älskar alla typer av klockor. Men också smycken och andra tillbehör. Därför kan vi erbjuda en mängd digitala klockor i olika modeller med en bred variation av funktioner. 

Som alltid tycker vi att kvalitet är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till klockor. Samtidigt kan du hos oss hitta digitala klockor för marknadens bästa pris. Detta i kombination med marknadens största utbud av digitala klockor. Kan det bli bättre?

Digitala klockor med ett flertal olika funktioner

En digital klocka är elektronisk med ett urverk som inte har några rörliga delar. Tiden visas istället med siffror direkt på skärmen i digital tid. På så vis går det både snabbt och smidigt att läsa av vad klockan är. 

En digital klocka är framförallt mycket användbar vid aktiviteter i nattläge. Detta eftersom klockan kan lysa i mörkret. Därför är dessa ur speciellt populär bland personer som aktiverar sig samt arbetar nattetid eller i mörka miljöer. 

En digital klocka kommer med funktioner som en vanlig klocka inte har. Funktioner likt stegräknare, pulsmätare, smarta aviseringar och mycket mer. 

Prisvärda digitala klockor

Eftersom tekniken utvecklas i rykande fart blir tekniska uppfinningar likt den digitala klockan allt bättre med åren. Men också mer tillgänglig på marknaden. Det har de senaste åren tillverkats digitala klockor av hög kvalitet med smarta funktioner och till bra priser. 

Är du ett stort fan av digitala klockor och har en större samling? Då kanske du önskar en klocklåda att bevara dessa i. Vårt utbud av klocklådor hittar du här

Digital klocka från Casio

Casio är ett klockmärke som idag tillverkar några av världens mest populära klockor. Märket grundades redan 1946 av Tado Kashio, en japansk ingenjör specialiserad på tillverkningsteknik. Under 1980-talet lanserades hans första digitala armbandsur. 

Det råder ingen tvekan om att samtliga av Casios ur är av hög kvalitet med alla de funktioner du kan tänkas önska från en digital klocka. Redan från start har Casio tillverkat digitala klockor som inkluderar GPS, termostater, barometer och kompass. 

Digital klocka från Garmin 

Garmins största fokus är att tillverka klockor som håller över tid. Därför kan du räkna med att få behålla din Garmin-klocka under många år. Märket är framförallt känt för att ta fram klockor vilka passar utmärkt för utomhus- och sportaktiviteter. Välj mellan ur med flertalet olika armband i både gummi, läder och titan. 

Köp din klocka hos Ditur

Att köpa din digitala klocka hos Ditur är både snabbt, smidigt och billigt. Vi erbjuder alltid blixtsnabb leverans och 99 dagars full returrätt. Detta för att du smidigt ska kunna skicka tillbaka din klocka om du inte känner dig helt nöjd. Dessutom erbjuder vi prisgaranti på alla våra varor. På så vis kan du vara säker på att du alltid köper din klocka till billigast pris möjligt. 


Har du vidare frågor om våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss.

4