Calvin Klein

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr345
    kr1795
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av accessoar

85 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Calvin Klein klockor, väskor och bälten

Vi har ett stort urval av Calvin Klein klockor, plånböcker, bälten och korthållare.

Calvin Klein är ett av världens ledande modemärken. CK är kända inom kläd- och modebranschen för sin extremt vackra design och höga kvalitet. Varumärket grundades i USA redan 1968, när den amerikanske designern Calvin Klein etablerade varumärket. Idag säljs kläder och accessoarer från märket i alla världens ändar och har verkligen visat sig i de flesta grenar av modebranschen.

Herrklockor från Calvin Klein

Calvin Klein är ett av världens ledande modemärken, och därför är de såklart också ett jättestort varumärke inom herrklocksbranschen. Calvin Klein producerar och designar några riktigt snygga och eleganta herrklockor i många olika utföranden och färger. Klockorna är gjorda av kvalitetsmaterial, så de kommer att ha en lång livslängd. Dessutom är Calvin Klein världskända för sin riktigt coola design, och det tar de även in i sina herrklockor. Hitta hela vårt utbud av herrklockor från Calvin Klein här.

Calvin Klein-plånböcker och korthållare för damer

På Ditur har vi ett stort urval av damväskor från CK.

Plånböckerna för kvinnor från Calvin Klein finns i många olika utföranden, storlekar och färger. Calvin Klein har lagt ner otroligt mycket eftertanke i deras design och de tittar på även de minsta detaljerna. Calvin Klein-väskorna består främst av konstläder, vilket ser riktigt snyggt ut i kombination med deras design. En sak som alla damväskor har gemensamt är att den ikoniska CK-loggan går igen på ett mycket centralt sätt i varje enskild design.

Calvin Klein plånböcker och korthållare för män

Vi har ett stort urval av Calvin Klein herrväskor och korthållare.

Calvin Klein herrväskor är mycket enkla och exklusiva i sin design. Den ikoniska Calvin Klein-logotypen går igen i alla deras design, vilket bidrar till att ge den exklusiva looken. Plånböckerna är främst gjorda av läder, vilket ger ett bra utseende samtidigt som de är av god kvalitet.

Prisgaranti och snabb leverans

Letar du efter en specifik Calvin Klein-produkt? Tveka då inte att kontakta oss. Vi undersöker gärna om modellen i fråga kan ingå i vårt urval av produkter.

Du får även fullprisgaranti på alla våra varor. Det betyder att om du hittar samma produkt till ett billigare pris (ej på erbjudande) matchar vi gärna priset. Vi håller även koll på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Calvin Klein-produkter? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon  08 - 44 68 02 83

3