Tommy Hilfiger

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr335
    kr2495
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Färg på glas
Typ av accessoar

Samlingar(7)

268 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tommy Hilfiger-klockor för alla tillfällen

Tommy Hilfiger är ett amerikansk varumärke känt över hela världen för sin stilsäkra design och kvalitativa produkter. Grundaren och designern med samma namn var en pionjär inom preppy mode. Han myntade stilgreppet “Classic American Cool”. Något som går likt en röd linje genom samtliga av hans kollektioner. Bland dem hans mycket populära klockor. Tommy Hilfiger-klockor tillverkas vanligtvis i klassiska färger vilka passar lika bra till kostymen som en mer avslappnad look. 

Under de senaste 25 åren har Tommy Hilfiger skapat ett stort utbud av välkända klassiker inom klockvärlden. Gemensamt för alla klockor är den eleganta designen och det tydliga varumärkesidentiteten. Här i form av logotyp och färger som återkommer hos varje klocka. Tommy Hilfiger har främst gjort sig kända för sina exklusiva kläder. Men har också etablerat sig säsong efter säsong som ett seriöst klockmärke. Ett märke som levererar populära kollektioner inspirerade av amerikansk musik och strandkultur. 

Många av märkets kreationer har en marin känsla. Detta framförallt tack vare den klassiska färgsättningen blått, rött och vitt. Dessa är varumärkets flaggfärger och finns med på nästa alla Tommy Hilfiger-klockor. 

Samtliga dam- och herrklockor är mycket prisvärda och tillverkade av noggrant utvalda material. Boetterna är för det mesta tillverkade av rostfritt stål. Armbanden är konstruerade av äkta läder, rostfritt stål eller silikon. Bland Diturs stora utbud av av Tommy Hilfiger-klockor hittar du modeller som passar alla tillfällen. Här finns klockor för fest, men också enklare modeller perfekta att använda till vardags. Varumärket är noga med att hänga med i de senaste trenderna. Därför är samtliga klockor trendsäkert designade med en klassisk touch och formgivning. 

Hitta Tommy Hilfiger-klockan för dig 

En klocka är inte bara ett klassiskt redskap för att hålla koll på tiden. Det är också en stilig accessoar vilken du klär upp din outfit med. Tommy Hilfigers kollektioner är mycket stilsäkra. Men också användbara och funktionella. Många av klockorna har exempelvis kronografer, världsklockor och datumfunktioner. Funktioner vilka kan komma väl till pass i din vardag. 

Vissa av klockorna är avskalade och passar därför utmärkt för dig som har en mer minimalistisk stil. Hos Ditur hittar du ett brett utbud av såväl breda och maskulina klockor som mer feminina modeller. Klockorna kommer även i flera färger, material och med unika detaljer. Något som gör att varje klocka kännas personlig och väl genomtänkt. 

Hög kvalitet oavsett kollektion och modell 

Alla Diturs Tommy Hilfiger-klockor har en mycket hög kvalitet. Här har du en accessoar som kommer hänga med dig hela livet. Boett och länk är tillverkad i slitstarkt rostfritt stål. Inuti boetten gömmer sig ett kvartsurverk av mycket hög kvalitet. Glaset som skyddar klockans urtavla är av reptåligt mineralglas och varje klocka har ett vattenskydd på minst 5ATM. Tack vare dessa detaljer behöver du inte oroa dig för att din klocka ska förstöras när du diskar eller vistas utomhus. 

Hos Ditur kan du även köpa andra accessoarer från Tommy Hilfiger. Bland dessa armband, skärp och plånböcker. 

De bästa priserna på Tommy Hilfiger-klockor hos Ditur

Köp Tommy Hilfiger-klockor till de bästa priserna hos Ditur. Vi garanterar alltid de lägsta priserna på marknaden.

På Ditur erbjuds du även en mycket smidig prisgaranti. Denna innebär att du om du hittar en klocka som är billigare hos en annan återförsäljare, kommer få din klocka till detta pris. Förutsatt att konkurrenten uppfyller våra krav. Bland dessa är det ett måste att konkurrenten är en auktoriserad återförsäljare av just Tommy Hilfiger-klockor. Läs mer om vår prisgaranti och de medföljande kraven här. 

Köp din klocka säkert och enkelt hos Ditur

Samtliga Tommy Hilfiger-klockor finns att köpa online på vår hemsida. Här handlar du både enkelt och säkert. Läs de många positiva recensionerna vi fått från våra kunder här. Utöver vår prisgaranti erbjuder vi även extremt snabb leverans. Men också två års garanti och 99 dagars returrätt. 

Kom också ihåg att vi är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken. Därför kan vi också garantera högkvalitativa klockor till ett mycket bra pris. Har du vidare frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillgänglig varje vardag. 

7