Maserati

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr695
    kr8245
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Typ av accessoar

Samlingar(10)

143 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Maserati klockor

Hitta din nya Maserati klocka här på Ditur

De flesta känner nog till de exklusiva lyxbilar som Maserati tillverkar. Men betydligt färre vet att Maserati också producerar klockor. På Ditur har vi ett stort urval av snygga klockor som uppfyller alla krav på italienskt hantverk och design.

Förutom en mängd klockor har vi också ett urval av exklusiva Maserati-armband som passar perfekt till klockorna.

Maserati-klockorna ägs av det stora italienska klockföretaget Morellato Group, som också är känt för att stå bakom Ferrari-klockorna. Materialen är alltid noggrant utvalda för att garantera klockor av högsta kvalitet.

Maserati ure - med inspiration fra bilernes verden

Det finns flera stora varumärken som ger sig in i klockbranschen och säljer licensen att sälja och producera i sitt namn till företag som Morellato Group. Därefter vill många inte ha något att göra med själva utformningen och tillverkningen av klockorna. De tjänar helt enkelt pengar på att sälja själva namnet. 

Detta är INTE fallet med Maserati-klockor. Morellato Group har ett nära samarbete med Maserati vid utvecklingen av nya klockor. De samarbetar kring design och utseende, och Morellato Group har hittat stor inspiration till klockorna i Maseratis bilsortiment och båtar. 

Den mest uppenbara konsekvensen av detta är att Maseratis ikoniska treudde ingår på många klockor. På samma sätt har flera av Maseratis klockor en urtavla med tydliga referenser till den distinkta grillen som finns på framsidan av många Maserati-bilar. 

Historien om Maserati

Maseratis historia börjar redan 1914, då märket grundades i den italienska staden Bologna. Sedan dess har märket spelat en viktig roll i hela kulturen kring racing och racerbilar. Det var faktiskt i första hand racerbilar som Maserati ursprungligen började tillverka.

Men som många vet tillverkar de i dag också en rad lyxbilar som, precis som klockorna, kännetecknas av hög kvalitet och ett vackert utseende. Förutom bilar har Maserati också en lång historia inom båtar och segling, som några av klockorna också har hämtat inspiration från.

Det kanske mest ikoniska kännetecknet för Maserati är den välkända treudden som pryder fronten på nästan alla bilar, klockor och båtar som Maserati tillverkar. Treudden blev en del av logotypen, inspirerad av Neptunusstatyn som står i Maseratis hemstad Bologna.

Stort urval av coola klockor från Maserati

Utforska vårt stora urval av coola klockor från Maserati och hitta den som tilltalar dig mest. I vårt utbud av Maserati-klockor ser du främst klockor för män, men det finns även ett urval av snygga och funktionella klockor för kvinnor i vårt utbud.

Köp din Maserati-klocka på Ditur

Köp din nya Maserati-klocka på Ditur idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår snabba leverans innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt.

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot.  

Förutom vårt stora utbud av Maserati-klockor har vi också många andra kvalitetsmärken som du kan se här. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83

4