Seiko

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1595
    kr8895
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka

92 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seiko-klockor för alla tillfällen 

Det japanska namnet Seiko betyder på svenska “framgång”. Ett ord som väl beskriver Seiko-klockan och dess position på marknaden idag. Seikos vision är att alltid ligga steget före sina konkurrenter, vilket de lyckats med minst sagt. 

Seiko har gjort sig stora på marknaden som världens första masstillverkare av kvartsur. Och det är framförallt varumärkets ledande teknik som gör dem till ledare på marknaden. När det kommer till teknisk innovation är Seiko en tydlig pionjär. Köper du en Seiko-klocka är du garanterad ett ur i modern design med all den senaste tekniken.  

Diturs utbud av Seiko-klockor

Du känner säkert till Seikos fem mest köpta kollektioner: Aston, Prospex, Presage, Seiko 5 Sport och Seiko Premier. 

Seiko Astron

Tack vare Seikos innovativa GPS Solar-teknik kan samtliga Aston-klockor kommunicera med GPS-nätverket och därmed automatiskt anpassa sig till tidszoner. Detta oavsett var i världen du befinner dig. Klockan laddas genom solenergi och batterier behöver därför aldrig bytas. Seikos Aston-kollektion är till för män som önskar ett klassiskt armbandsur. Ett ur som också inkluderar det senaste inom innovation med flertalet avancerade funktioner.  

Seiko Prospex

Samtliga Prospex-klockor håller hög kvalitet med flera professionella funktioner. Den ursprungliga Seiko-klockan från denna serie var en dykarklocka, med idag tillverkas ur för alla typer av sammanhang. 

Den första dykarklockan kom redan 1965. Seiko Prospex har sedan dess kommit att bli några av de mest använda dykarklockorna i världen. Klockornas design har förändrats och utvecklats en hel del genom åren. Däremot kan du även idag hitta den första designen i deras sortiment.  

Seiko menar att denna serie Seiko-klockor är till för alla äventyrliga. Deras vision har varit att ta fram ur som passar alla aktiva sammanhang och som går att använda både på land, till sjöss och i luften. Kolla bland annat in Prospex Divers Solar i en silvrig modell eller Prospex Divers med ett diskret och naturnära yttre. 

Seiko Presage

Presage-serien erbjuder eleganta klockor i en klassisk design som passar såväl till vardags som till fest. Serien är formad efter japansk estetik med ett traditionellt hantverk. 

I serien hittar du Presage Basic och Presage Prestige. Den förstnämnda kollektionen är som namnet uttrycker. Nämligen Seiko-klockor med en mycket enkel design som är tidlös och passar alla tillfällen. Presage Prestige däremot erbjuder klockor där lyx och glamour är i fokus. 

Seiko Presage är en både läcker och elegant serie i klassisk design. Klockorna passar perfekt för såväl vardagliga aktiviteter som på fältet. Dessa är vackra med hög kvalitet och långvarig prestanda. 

Seiko 5 Sport

Detta är en mycket unik serie med Seiko-klockor. Här står siffran 5 för de fem fantastiska funktionerna som klockorna har. Samtliga har märkets eget mekaniska urverk, visar veckodagar och datum samt är vattentäta. De kommer också med ett klockfodral och ett armband av högsta kvalitet. I denna kollektion hittar du ​​5 Sports Automatic och 5 Sports

Den första Seiko 5 Sport-klockan lanserades 1963 och var den första automatiska klockan i Japan som visar både dag och datum. Sedan dess har flertalet nya tekniker tillkommit. Serien är särskilt omtyckt bland dem vars hjärta klappar lite extra för mekaniska klockor. 

Seiko Premier 

I denna serie hittar du Seiko-klockor i ett flertal stilrena designer. Bland dessa särskilda utgåvor och speciellt utvalda modeller från Seiko. Samtliga klockor har en fantastisk kvalitet. Detta kombinerat med den senaste tekniken och en tydlig elegans. Önskar du en stilren och elegant Seiko-klocka kanske Premier SKP398P1 med ett armband i brunt läder kan vara någonting för dig. 

Prisgaranti på alla våra klockor

Att köpa din Seiko-klocka hos Ditur är både snabbt, smidigt och billigt. Vi erbjuder alltid blixtsnabb leverans och 99 dagars full returrätt. På så vis kan du smidigt skicka tillbaka din klocka om du inte känner dig helt nöjd. Dessutom har vi en prisgaranti på alla våra varor. Detta för att du ska kunna vara säker på att du alltid köper din klocka till billigast pris möjligt. 

Har du vidare frågor om våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss

3