⌛ LAST CHANCE - Spara upp till 70%⌛

Seiko

Produkter

Shop By

Pris
 1. kr265
  kr5495
Kön
Urverk
Klockans diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Typ av klockarmband
Gångreserv
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Längd på klockarmband
Klockmaterial
Färg på klocka
Väggklockans diameter
Typ av klocka

139 produkter

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Seiko herrklockor

Namnet Seiko går att översätta till “utsökt” eller “succé” på svenska,. Med tanke på varumärkets historia och position på marknaden så är det ett ganska passande namn. Från det att Seiko började tillverka klockor 1881 har ambitionen alltid varit att ligga steget före sina konkurrenter. Bland annat var Seiko först med att lansera massproducerade kvartsur och kvartsdrivna kronografer. På 1980-talet följdes denna succé upp med det första automatiska kvartsuret som kombinerade precisionen från kvartsur med ett automatiskt urverks många fördelar. 

Seikos fokus på teknisk innovation och utveckling ligger till grund för att de idag är ett av världens största klockföretag. Oavsett om du köper en vintage Seiko på auktion eller den senaste modellen hos oss på Ditur kan du vara säker på att få en klocka av högsta kvalitet i en snygg och tidstypisk design. 

Att Seiko gör bra och populära klockor blir inte minst tydligt när man tar en titt på våra 200 bästsäljande klockor

Vårt utbud av Seiko klockor

Seiko delar in sina klockor i olika serier, varav följande 5 är de största: Astron, Prospex, Presage, Seiko 5 Sports och Seiko Premier. De tillverkar även exklusiva klockor under namnet Grand Seiko. 

Seiko Astron

Tack vare Seikos innovativa GPS Solar teknologi kan Astron-klockor ställa om sig automatiskt efter den tidszon du befinner dig i för stunden. Klockor i Seiko Astron serien drivs av solenergi vilket innebär att du aldrig behöver tänka på att byta batteri. Seiko Astron är en klocka för män som gillar klassiska armbandsur i kombination med det senaste inom teknik och avancerade funktioner. 

Seiko Prospex

I och med lanseringen av Prospex 1965 lade Seiko grunden för en helt ny typ av klocka, dykarklockan. Med åren har denna kategori kommit att bli en av de populäraste världen över. 56 år av utveckling har gjort att Prospex har ändrats både fråga om design och funktion. Dock hittar du fortfarande de klassiska kännetecknena från de tidiga Prospex-modellerna på dagens modeller, som exempelvis den överdimensionerade boetten och kronans placering vid klockan fyra. 

Seiko själva beskriver Prospex som en klocka för den äventyrslystne. Bakom Prospex hittar vi visionen om att tillverka en klocka som går att ta med sig överallt – på land, i havsdjupen och i luften. Prospex har tagits fram för att klara de mest extrema förhållanden. 

Seiko Presage

Presage är Seikos serie med kostymklockor. Presage-klockor är eleganta armbandsur av klassiskt snitt som passar lika bra till vardags som till fest. Klockserien kombinerar japansk estetik med traditionellt urmakeri och Seikos omisskännliga känsla för kvalitet. Resultatet är en originell kollektion av vackra klockor som tack vare sin höga kvalitet håller år efter år. 

Presage-serien är indelad i två undergrupper: Presage Basic och Presage Prestige. Presage Basic är, som namnet antyder, en elegant klocka med en enkel men tidlös design som passar för de flesta typer av sammanhang. Presage Prestige är å andra sidan en lyxig och exklusiv variant av kostymklocka som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Dock utan att kompromissa när det kommer till stilren design och hög kvalitet.  

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports är en unik serie klockor från Seiko. Siffran 5 i namnet representerar klockans fem främsta funktioner. Alla klockor inom denna serie är utrustade med:

 • Seikos eget mekaniska urverk
 • Datumvisning
 • Vattentäthet på tryck upp till 10 bar
 • Sänkt krona (vid klockan 4)
 • Boett och länk av högsta kvalitet

Seiko lanserade sin första 5 Sports redan 1963. När det kom var det Seikos och Japans första automatiska klocka med datumvisning. Under de dryga 60 år som gått sedan 5 Sports först såg dagens ljus har Seiko ständigt flyttat fram gränserna för vad en klocka kan klara. Seiko 5 Sports är en favorit bland de som älskar mekaniska klockor. De fem funktionerna som introducerades på 60-talet är alltjämt i fokus när det kommer till nya Seiko 5 Sports-klockor, även om nya och moderna funktioner och uppdaterad design tillkommit. 

Seiko Premier

Seiko Premier-serien består av ett stort urval av kostymklockor, specialutgåvor och unika Seiko-klockor. Enligt Seiko själva står Seiko Premier för oöverträffad kvalitet i kombination med det senaste inom teknik och den säregna elegans och design som är så karaktäristisk för Seiko. Kort sagt är Seiko Premier klockor med en extra wow-känsla där varumärkets utvecklare och designer fått släppa kreativiteten fri (dock inom rimlighetens gränser och varumärkets estetiska ramar). 

Prisgaranti på dam och herrklockor

När du köper en Seiko från Ditur får du prisgaranti, 99 dagars returrätt samt blixtsnabb leverans. Vår prisgaranti omfattar samtliga Seiko klockor i vårt sortiment. Vi håller oss uppdaterade om våra konkurrenters priser för att på så sätt kunna erbjuda dig de billigaste Seiko klockorna online. Detta gäller såväl herrklockor som damklockor från Seiko.

4