Emporio Armani

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr895
    kr11645
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av smycke

Samlingar(10)

116 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Köp Emporio Armani klockor på Ditur

Armani är ett välkänt modemärke som har mycket god erfarenhet av att designa stora aktörer på den internationella marknaden. Giorgio Armani startade Armani Emporio 1975 i Italien och har sedan dess samarbetat med kända designers från hela världen. Det har också gett Armani titeln som den mest framgångsrika designern av italienskt ursprung.

Armani tillverkar herr- och damklockor i ett brett sortiment. Allt från eleganta och tidlösa klockor till moderna former och material samt Connected-klockor. Därför har de ett brett utbud av modeller så att alla kan hitta den perfekta klockan.

Urval av Emporio Armani herrklockor

Det är ingen underdrift att säga att Emporio Armanis herrsortiment har något för varje smak, stil och temperament. Från de klassiska modellerna med stålhölje och läderband till de lite mer vågade guldklockorna, klockorna med fri sikt till urverket och de verkligt unika och färgglada modellerna som ger en viss skärpa till en outfit.

Klockorna finns tillgängliga med silikonband, läderband, meshlänk, two-tone, jubileum och armband. De finns i en mängd olika färger och är alla utrustade med antingen mineralglas eller safirglas. Dessutom är klockorna vattenskyddade till antingen 30 (3 ATM), 50 (5 ATM) eller 100 meter (10 ATM).

 

Emporio Armani damklockor

Vare sig det är en present eller en självförtjusning, en Emporio Armani damklocka kommer garanterat att göra susen. Sedan 1975 har det italienska varumärkets design varit eftertraktad och damklockorna är inget undantag, eftersom man lätt kan hävda att Emporio Armani hjälpte till att definiera designriktningen för damklockor. 

Armani Connected Watches

Med en uppkopplad klocka från Armarni får du en modern lösning i tidlös design. En klocka som följer dina dagliga aktiviteter, som löpning, simning eller något annat. Det är en vattentät klocka som kan mäta din aktivitet ända ner till hjärt- och sömnrytmen.

Den perfekta klockan för honom eller henne som vill ha en överblick över vardagen

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

På Ditur.se hittar du prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Emporio Armani-klockor? Eller behöver du lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83 Du hittar oss också på Facebook.

Har du spørgsmål til vores Emporio Armani-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

3