Citizen

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr475
    kr12345
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Tillbehör

Samlingar(5)

103 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Citizen-klockor för alla tillfällen 

Citizen är en av världens mest kända varumärken inom branschen. Märkets armbandsur erbjuder en balans av kvalitet och snygg design till ett mycket bra pris. Framförallt om du köper din klocka hos Ditur. Alla Citizens klockor är tillverkade av högklassiga och hållbara material. Samtliga kommer i rostfritt stål, läder och reptålig keramik. För flera av klockorna används även reptåligt safirglas. 

Hos Ditur hittar du ett stort urval av Citizen-klockor för både män och kvinnor. Det japanska klockmärket kom till på 1930-talet och är idag ett av världens mest framstående märken. Detta tack vare hög kvalitet, modern teknik och en snygg design. 

Skandinaviens största urval av Citizen-klockor

Hos Ditur hittar du ett enormt urval av Citizen-klockor. Här finns en mängd både snygga och moderna ur. Välj mellan klockor med det välkända quartz-urverket, det klassiska automatiska urverket samt det unika solar quartz-urverket. 

Citizen tillverkar utöver klockor andra elektroniska produkter. Därför kan du vara säker på att samtliga Citizen-klockor har hög standard. Både vad gäller teknik och kvalitet. Något som framförallt syns i de nyare modellerna, likt Citizen Eco Drive-klockorna. Dessa är unika i sitt slag och utvecklade för att vara ljusdrivna. 

Ditur är auktoriserade återförsäljare av alla våra produkter, inklusive Citizen-klockor. Därmed kan vi också lova klockor av högsta kvalitet.  

Citizen Eco-drive / Solar Quartz

Citizen är ett innovativt varumärke vilket medför ett stort utbud av unika produkter. Bland dessa Citizen Eco-Drive. Istället för de välkända kvarts- och automatiska urverken har Citizen här skapat ett helt nytt typ av urverk. Även känt som Solar Quartz. Dessa klockor laddas via solens strålar och annat ljus. En funktion som gör de klassiska batterierna överflödiga och klockan helt underhållsfri. Solenergin lagras i ett batteri som laddas av sig själv - bekvämt och miljövänligt. 

Citizen - dykarklockor av hög kvalitet

Citizen är också kända för sina många proffsiga dykarklockor i otrolig kvalitet. Förutom en mängd specialfunktioner har dessa klockor även en elegant och klassisk design som tilltalar både män och kvinnor. 

Dessutom har Citizen skapat specialutgåvor av sina dykarklockor. Bland annat har man gjort en klocka tillägnad den danske prins Frederik. Ett ur prinsen använde under sin tid i flottan. 

De bästa priserna på Citizen-klockor hos Ditur

Köp Citizen-klockor till ett mycket bra priset här på Ditur. Vi lovar alltid de lägsta priserna på marknaden. Hos Ditur erbjuds du även en smidig prisgaranti. Denna innebär att vi anpassat priset på din klocka, om du ser att den är billigare någon annanstans. Förutsatt att konkurrenten uppfyller våra krav. Bland annat krävs det att denne är en auktoriserad återförsäljare av just Citizen-klockor. Läs mer om vår prisgaranti och de medföljande kraven här

Köp din Citizen-klocka säkert och enkelt hos Ditur

Samtliga Citizen-klockor finns att köpa online på vår hemsida. Här handlar du både enkelt och säkert. Läs de många positiva recensionerna vi fått från våra kunder här. Utöver vår prisgaranti erbjuder vi även extremt snabb leverans, två års garanti och 99 dagars returrätt. 


Kom också ihåg att vi är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken. Därför kan vi också garantera högkvalitativa klockor till ett mycket bra pris. Har du vidare frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillgänglig varje vardag.

3