Garmin

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr335
    kr10695
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Tillbehör

Samlingar(8)

119 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Garmin-klockor - de senaste kollektionerna och mer  

Garmin tillverkar produkter utvecklade med syftet att passa alla som älskar outdoor-aktiviteter. Man vill att kunderna ska få ut så mycket som möjligt av den tid de ägnar åt aktiviteter ute i naturen. Bland dessa de mycket populära Garmin-klockorna. 

Samtliga av Garmins klockor är till för att hålla koll på träningsresultat och förbättra träningsprestation. Varumärket önskar göra Garmin-klockan till en grundläggande del av människors vardag. Detta genom användarvänliga ur av hög kvalitet. I Diturs breda sortiment av Garmin-klockor hittar du smarta klockor för både kvinnor och män. 

Klockor för alla tillfällen

Välj Garmin-klocka efter dina personliga mål och krav. I Diturs sortiment hittar du allt från enkla till med avancerade modeller. De mer avancerade har flertalet funktioner vilka på sitt eget unika vis hjälper dig att prestera på topp. 

Köper du en Garmin-klocka som går att sammankoppla med mobilen kan du via denna ta del av sms och e-post. Men GPS-funktionen navigerar du dig smidigt med hjälp av inbyggda kartor. Du kan även räkna steg med stegräknare, analysera utvunnen data från träningspass och mycket mer. Funktioner vilka passar tekniknörden likväl den som tränar på en seriös nivå. 

Se även aktivitetsarmbanden. Dessa är enklare klockor vilka påminner om rörelse, visar steg, avstånd och kalorier. Med andra ord den perfekta hjälpen när du vill bli mer medveten om din dagliga fysiska aktivitet. 

Hitta samtliga modeller från Garmin hos Ditur 

Hos Ditur hittar du klockor från samtliga av Garmins kollektioner. Alla i hög kvalitet och med unik design. Välj mella större och mer maskulina ur samt enklare och feminina varianter. Ditur erbjuder ett brett utbud av Garmin-klockor för både män och kvinnor. Önskar du en mer feminin klocka kanske Lily Gold kan vara någonting för dig. Detta är en diskret guldpläterad klocka med ett band i vitt läder.  

Önskar du en klocka med flera smarta funktioner tycker vi att du ska kolla in Garmin Fenix 7 Sapphire Solar. Serien Garmin Fenix 7 är den enda solcellsdrivna premium multisportklockan med både performance och connected-funktioner. Serien är till för att underlätta alla fysiska utmaningar. Detta tack vare den smidiga designen och de många funktionerna. 

Kolla även in Garmin Venu. Denna klocka är tillverkad av rostfritt stål med en svart urtavla samt ett snyggt och bekvämt svart läderarmband. Även denna klocka har flertalet smarta funktioner. Bland dessa GPS, väckarklocka, timer, stoppur och punkter för soluppgång/nedgång.

Garmin-klockor är både snygga och smarta. Klockorna gör det enkelt för dig att hålla koll på din träning, dina resultat och förbättringar. Hos Ditur hittar du flertalet modeller vilka alla erbjuder sina egna unika funktioner. Välj den klocka som speglar din personlighet bäst. Med en Garmin-klocka har det aldrig varit lättare att förbättra träning och hälsa. 

De bästa priserna på Garmin-klockor hos Ditur

Köp Garmin-klockor till de bästa priserna hos Ditur. Vi garanterar alltid de lägsta priserna på marknaden. Hos Ditur erbjuds du även en mycket smidig prisgaranti. Denna innebär att vi ändrar priset på din klocka, om du ser att den är billigare någon annanstans. Förutsatt att konkurrenten uppfyller våra krav. Bland annat krävs det att denne är en auktoriserad återförsäljare av Garmin-klockor. Läs mer om vår prisgaranti och de medföljande kraven här

Köp din klocka säkert och enkelt hos Ditur

Samtliga Garmin-klockor finns att köpa online på vår hemsida. Här handlar du både enkelt och säkert. Läs de många positiva recensionerna vi fått från våra kunder här. Utöver vår prisgaranti erbjuder vi även extremt snabb leverans. Men också två års garanti och 99 dagars returrätt. 

Kom ihåg att vi är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken. Därför kan vi också garantera högkvalitativa klockor till ett mycket bra pris. Har du vidare frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillgänglig varje vardag. 

3