Karlsson

Diturs 10-års födelsedag är igång: Upp till 80% + 10% extra rabatt med rabattkoden: Ditur10

Aktivera rabattkoden här

(Se rabatten i din varukorg)

Filtrera
Artiklar

Köp Karlsson väggklockor & bordsklockor på Ditur - Estetiska klockor för hemmet

På Ditur.se har vi ett stort urval av både väggklockor och binderier från Karlsson. 

Oavsett vilket rum i huset du vill dekorera är en klocka från Karlsson ett bra val. Här kombineras klassiska uttryck med moderna detaljer. Karlsson är synonymt med kvalitet i världsklass, funktionalitet och innovativ design. 

Om Karlsson

Karlsson har funnits sedan 1980, då företaget grundades i Nederländerna. Här blev de kända för sina originella väggklockor för järnvägsstationer, som bestod av klassiska linjer och elegant design. Idag är visionen också att skapa unika och estetiska klockor som kan pryda varje hem. Karlsson har ofta haft internationella formgivare med sig som inspirerat till nya mönster och uttryck. 

Väggklockor

Karlssons väggklockor finns i en härlig blandning av material, så vi kan erbjuda dig en Karlsson-klocka som passar dina önskemål. Sortimentet omfattar klockor i trä, rostfritt stål, tyg och glas. Dessutom finns klockorna i olika färger och med många fina detaljer för varje hem

Bordsklockor och väckarklockor

Vi har också vackra bordsklockor och väckarklockor från Karlsson. Vi har klassiska bordsklockor med siffror, bordsklockor med visare och mer unika bordsklockor med ljus. De finns också i olika färger, former och material så att de passar till alla hem.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

Hos oss får du prisgaranti på alla klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Karlsson-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.