Studsgaard

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr205
    kr1395
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av accessoar
Klocklåda plats
Tillbehör

Samlingar(7)

47 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Köp Studsgaard på Ditur

Studsgaard är ett danskt varumärke som grundades 2020. Här fokuserar man på att tillverka klockor till skarpa priser, där alla kostsamma mellanhänder är uteslutna. Det innebär att du kan köpa många olika klockor för samma pris som en enda klocka kostar hos många andra märken. På så sätt har du alltid en klocka som passar till din klädsel, eftersom det låga priset gör det självklart att starta en egen klocksamling med olika design- och färgkombinationer. Studsgaard-produkterna tillverkas i utsökta material och i fantastiska kompositioner. Du kan därför hitta en klocka eller ett tillbehör som passar dig perfekt.

Stort urval av klockor, remmar och korthållare

Studsgaard tillverkar inte bara herrklockor med både länkarmband och läderremmar, utan står också bakom ett brett utbud av remmar och korthållare. 

Läderbanden är tillverkade i italienskt kvalitetsläder som är både behagligt att bära och se på. Samma sak kan sägas om utformningen av korthållarna, som är gjorda av samma kvalitet som remmarna, och med en korthållare från Studsgaard kan du förvara dina kreditkort på ett trevligt och säkert sätt. 

Säker shopping på Ditur.se

På Ditur.se kan vi försäkra dig om att du får en säker shoppingupplevelse. Vi har ett nära samarbete med NETS, vilket innebär att du som konsument kan känna dig trygg med din betalning. För att göra det enkelt erbjuder vi flera betalningsalternativ som kort, MobilePay, ApplePay, banköverföring och Viabill. Ditur är godkänt av Webshop Mærket samt Trygg E-handel, vilket också innebär att du som kund kan känna dig trygg. Vi erbjuder 99-dagars returrätt till alla våra kunder. Detta förutsätter naturligtvis att varan är i nytt skick och inte har använts. Genom vårt avtal med NETS återbetalas beloppet alltid till det kort- eller kontonummer som användes vid köpet. Ditur har dessutom en tvåårig garanti. Du som konsument kan också reklamera fel i 3 år från det att du har mottagit varan. Om ett klagomål uppstår kommer vi naturligtvis att skicka din vara till vår leverantör, som är expert på just din vara. Detta är en av de många fördelarna med att köpa från en auktoriserad återförsäljare.

Skälen att handla hos Ditur är många, men det viktigaste måste vara att vi har Danmarks största utbud av trendiga och moderna klockor för herrar och damer. Vårt sortiment omfattar flera tusen olika klockor för både män och kvinnor. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se erbjuder vi en full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris, så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Studsgaard-klockor eller tillbehör? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här.

 

2