Huygens

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr495
    kr1045
Märke
Urverk
Diameter
Funktioner
Material
Färg
Typ av klocka

19 produkter

Huygens Amsterdam väggklockor

På Ditur har vi ett stort urval av Huygens Amsterdam väggklockor.
 
En väggklocka är en extremt trendig sak att dekorera ditt hem med. Väggklockan har fördelen att den är funktionell, eftersom du enkelt och snabbt kan läsa av tiden, och samtidigt ger den ditt hem något elegant. Med en väggklocka från Huygens Amsterdam får du en väggklocka med en riktigt snygg och enkel design som passar bra i alla hem. Dessutom är väggklockorna från Huygens Amsterdam kända för att vara extremt tysta, vilket annars är ett problem för många andra typer av väggklockor. 

Om Huygens Amsterdam

Huygens har ett enda syfte. Att utforma klockor som hedrar den holländske uppfinnaren av den första pendelklockan, Christiaan Huygens. Deras väggklockor är inspirerade av enkelhet och är dedikerade till kvalitet. Med en innovativt tyst urverk och fem års garanti lyckas Huygens-klockorna anpassa sin föregångares genialitet och uppfinningsrikedom till den moderna världen. Med Huygens kan du därför få en verkligt dekorativ väggklocka som fungerar extremt bra och tyst. Huygens är dessutom så övertygade om den höga kvaliteten på sina väggklockor att de erbjuder en full femårig garanti för väggklockan, vilket garanterar att du som kund får en väggklocka med en verkligt lång livslängd.

Väggklockor från Huygens Amsterdam

Väggklockorna från Huygens Amsterdam finns i en underbar materialblandning, så vi kan erbjuda dig en Huygens-väggklocka enligt dina önskemål. Sortimentet omfattar klockor i trä, rostfritt stål och plast. Dessutom finns klockorna i olika färger och med många fina detaljer för varje hem. 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på Huygens väggklockor

Hos oss får du prisgaranti på alla klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om våra Huygens väggklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

1