Dam
Filtrera
Artiklar

Seiko damklockor

Seiko damklockor är klockor av riktigt hög kvalitet och i vacker design. Seiko är ett av världens mest kända och populära klockmärken, och det gäller även deras damklockor. Seikos historia börjar i Japan redan 1881. Här öppnade en man vid namn Kintarō Hattori en klockbutik där han reparerade och sålde klockor. År 1892 tillverkade Hattori själv klockor under namnet Seikosha. Med en passion för att förbättra och förfina sin teknik och design drev han Seikosha fram till sin död, och 1924 döptes företaget om till Seiko som vi känner till idag.

 

Seiko damklockor med diamanter/stenar

En av de största trenderna inom damklockor är klockor med diamanter eller stenar. Stenar används ofta på damklockor vid deras bezel eller vid deras urtavlor. Dessa stenar används för att ge klockorna ett mycket exklusivt och feminint utseende, vilket tilltalar många. Seiko har verkligen anammat den här trenden och har ett riktigt brett urval av damklockor med stenar i sitt sortiment.

Om du vill se Diturs hela stora urval av Seiko damklockor med diamanter/stenar kan du med fördel använda filtret "utsmyckning" och välja den typ av sten som du vill ha i din klocka. Vi har ett stort urval av Seiko damklockor med stenar i många olika mönster och färger, så det finns något för alla.

 

Hitta rätt storlek på din Seiko damklocka

Storleken på klockan har alltid spelat en stor roll. Detta beror på att vissa kvinnor föredrar stora armbandsur medan andra föredrar små armbandsur. Seiko försöker tillgodose båda preferenserna och har därför ett stort urval av både stora och små damklockor. I Diturs urval av Seiko damklockor hittar du klockor med en diameter på mellan 22-33 mm. Därför har du goda chanser att hitta en Seiko damklocka som passar både dina preferenser och din handled.

Den alltid höga Seiko-kvaliteten

Japanska Seiko är världsberömda för sin höga kvalitet. Denna kvalitet återspeglas i alla deras klockor. Seikos klockor är ofta tillverkade med safirglas, vilket är den bästa typen av glas som du kan hitta i klockor. Dessutom är klockorna alltid tillverkade av kirurgiskt stål eller rostfritt stål, vilket också understryker den höga kvaliteten. Seiko är också känt för att tillverka några av de bästa urverk som finns på marknaden, och det gäller både deras automatiska urverk och kvartsurverk.

Därför kan du vara säker på att få en klocka av riktigt hög kvalitet och i en snygg design med en Seiko damklocka.

 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar när du köper SEIKO damklockor på Ditur

Letar du efter en specifik Seiko damklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris, så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

På Ditur är våra kunder allt för oss. Därför försöker vi alltid skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Lyckligtvis berättar våra kunder att de är mycket nöjda med att göra affärer med oss. Över 1000 personer ljuger inte, vilket är anledningen till att vi är så stolta över våra fem stjärnor på Trustpilot.

Har du några frågor om våra Seiko damklockor, eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här på e-post: [email protected] eller på telefon 08 - 44 68 02 83.