Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1095
    kr8095
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

34 produkter

Casio Edifice

Casio Edifice är en av de mest populära och välkända racingklockorna på marknaden. Klockorna har inspirerats av motorsport och därför har Casio också utformat alla detaljer i designen. Casio Edifice-klockorna är utrustade med en exklusiv bezel/armband som är både funktionell och snygg. Dessutom är klockorna ofta utrustade med kronografer, som beroende på modell kan användas t.ex. som stoppur.

Klockorna i Edifice-serien har den välkända höga Casio-kvaliteten, som särskilt kommer till uttryck i de material som klockorna är tillverkade av. Alla klockor är tillverkade av robust och hållbart rostfritt stål och har ett reptåligt mineralglas. Casio Edifice-serien består av herrklockor i racingdesign, och därför riktar sig klockorna till mannen som älskar en sportig look.

Hitta ett stort urval av Casio Edifice-klockor på Ditur. Vi har också Sveriges största urval av Casio-klockor, där du kan hitta andra populära serier som G-Shock och Classic.

 

Casio Edifice Solar

Det är svårt att hitta en coolare racingklocka än den klassiska Casio Edifice-modellen. Men den här modellen överträffade Casio själv när de släppte den nya Casio Edifice Solenergi-serien. Solar Edition har ett nyare och mer innovativt utseende än den klassiska modellen, samtidigt som den har den riktigt coola solenergifunktionen.

Solenergi innebär att klockan inte längre drivs av ett batteri som en kvartsklocka eller av energi från rörelsen som en automatisk klocka. Klockan drivs faktiskt av solljus, vilket innebär att klockan alltid är laddad och redo att användas så länge den har sett solljuset någon gång då och då. Detta är en av de häftigaste funktionerna som klockor kan ha, och den är eftertraktad av många klockentusiaster världen över.

 

Vattentäta racingklockor från Casio

Nu kanske du tänker att det inte kan finnas fler häftiga funktioner i Casios racing-serie, men du har fel. Casio Edifice är också väldigt vattentät. Alla klockor har ett vattenskydd på 10 ATM, vilket innebär att de klarar vattentryck så lågt som 100 meter!

Därför kan du använda sportklockan i alla slags väder utan att vara orolig. Använd dock inte klockan om du ska simma eller dyka, eftersom det kan skada urverket. Men därför består sortimentet fortfarande av några riktigt vattentäta klockor som har den coolaste racingdesignen.

Köp din Casio Edifice-klocka online på Ditur.se

Ge dig själv eller någon du älskar en present och köp en Casio Edifice-klocka online på Ditur idag. Vår prisgaranti garanterar de skarpaste priserna på marknaden, och vår leverans på 1-2 dagar innebär att du inte behöver vänta längre än nödvändigt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

 

1