Ingersoll 1892

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr4395
    kr6295
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(5)

17 produkter

Ingersoll 1892 klockor hos Ditur

I nästan 130 år har American Ingersoll 1892 tillverkat och sålt kvalitetsklockor till ett överkomligt pris. Detta gör företaget till en av USA:s äldsta urmakare.

Ingersolls historia började som bekant 1892 när bröderna Charles och Robert Ingersoll började producera klockor för den vanliga medborgaren utan att kompromissa med kvaliteten. 

Detta ledde till The Dollar Watch, där man kunde köpa en klocka för 1 dollar, vilket motsvarade en dagslön på den tiden. Detta revolutionerade den amerikanska klockmarknaden och Dollar Watch såldes i över 1 miljon exemplar.

Disney-klockor och ära från Gandhi

Mycket har hänt hos Ingersoll sedan The Dollar Watch, men deras innovativa tillvägagångssätt har alltid varit en hörnsten i det amerikanska varumärket. Bland deras förtjänster kan nämnas att de såg stor potential i Disney-produkter och stod bakom de första Musse Pigg-klockorna. År 1957 nådde det amerikanska företaget en milstolpe med 25 miljoner sålda Musse Pigg-klockor. 

En annan av Ingersolls förtjänster är tillverkningen av världens minsta fickur. Fickuret kom hela vägen till Indien och var en av Gandhis mest värdefulla ägodelar på grund av sin precision. 

Idag består deras sortiment främst av armbandsur för män, och du kan hitta ett brett urval av klockor från Ingersoll på den här sidan.

Prisgaranti och leverans på 1-2 vardagar

Letar du efter en specifik Ingersoll 1892-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in till vårt sortiment. 

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om Ingersoll 1892? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon  08 - 44 68 02 83. 

Du kan också alltid hitta oss på Facebook här.

1