Sector

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr695
    kr3595
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av smycke

Samlingar(3)

43 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Köp Sector klockor på Ditur

På Ditur erbjuder vi ett stort urval av det italienska märket Sector.

Sector "no limits" grundades 1973 i Italien och har sedan dess förknippats med god kvalitet. Sector lever efter tre nyckelord: oförstörbar, inga gränser och italiensk design. Detta innebär i all enkelhet att klockorna från detta kvalitetsmärke är innovativa, robusta och har en elegant italiensk design. Alla Sector-klockor är IP167-godkända, vilket också understryker den höga kvaliteten. Sector lägger stor vikt vid sportklockor som har riktigt bra prestanda, vilket borde driva användarna/idrottarna till toppen, eftersom Sector inte har några begränsningar eller restriktioner. Sector är inte bara ett varumärke utan en livsstil.

Herrklockor från Sector

Sector-klockor för män finns med ett stort antal olika urverk. Sector herrklockor finns i kvarts-, digital- och automatiska urverk och de har ett gediget utbud av smartklockor. Ett kvartsurverk innebär att klockan är batteridriven och därför är mycket exakt och lätt att underhålla. Ett digitalt urverk, i all sin enkelhet, innebär att du enkelt och utan ansträngning kan se tiden digitalt. Ett automatiskt urverk innebär att klockan drivs av den energi som genereras när klockan bärs på handleden. Smartklockor från Sector har många olika coola funktioner/detaljer som gör klockorna idealiska för både sport och allmänt bruk.

Herrklockorna från Sector finns i många olika utföranden och material, så det finns en herrklocka för alla. Särskilt Sector dykarklockorna är verkligen av hög kvalitet och har en mega cool design.

 

Damklockor från Sector

Sector-klockor för damer finns också i ett stort antal olika urverk. Sector-klockor för kvinnor finns i kvarts- och digitalmodeller samt i smartklockor. Kvarts- och digitalklockor för damer från Sector fungerar också som herrmodeller. Smartklockorna är också idealiska för både sport och allmänt bruk. 

Damklockorna från Sector finns i många olika utföranden och material, så det finns en damklocka för den stilmedvetna kvinnan. 

 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

Letar du efter en specifik Sector-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Sector-klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

2