SALE - upp till 80% rabatt!💣

Oris

Produkter

Shop By

Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Material på boett
Typ av klocka

Samlingar(5)

3 produkter

Oris - Högsta schweiziska kvalitet

Hos Ditur hittar du ett stort urval klockor från schweiziska Oris. Oris har utvecklat och tillverkat schweiziskt tillverkade klockor sedan 1904 i den lilla staden Hölstein i Schweiz. Idag är Oris ett av de få oberoende klockmärken som finns kvar och deras filosofi är att deras klockor ska vara meningsfulla.

Oris har också visat med sitt Caliber 400-urverk att deras innovativa och framåtblickande inställning till klockor inte bara är begränsad till de dyra modellerna. De har lyckats utveckla ett sublimt internt urverk i en prisklass som inte många andra tillverkare kan mäta sig med.

Stort urval av Oris-klockor

Hos Ditur hittar du både herr- och damklockor från Oris. Det schweiziska klockmärket skämmer alltså bort alla klockentusiaster, och du kan hitta klockor i många olika uttryck och design från Oris.

Herrklockor från Oris

Oris stora utbud av premiumklockor för män finns med automatiskt urverk. Ett automatiskt urverk innebär att klockan inte använder något batteri, utan drivs av den energi som genereras när klockan bärs på armen.

Automatiska urverk är vanligtvis favoriten för de största klockentusiasterna. Alla klockor är av högsta kvalitet, så du får en klocka som håller länge och är tillverkad av de bästa materialen. Klockorna är Swiss Made, vilket är en av de största kvalitetsstämplarna inom klockindustrin.

Herrklockor från Oris har uteslutande safirglas, som är det starkaste och mest robusta materialet på marknaden. Klockorna har också ett gott vattenskydd eftersom de har en kapacitet på mellan 3-100 atm. Dessutom är klockorna tillverkade av antingen titan eller rostfritt stål, som är några av de bästa materialen på marknaden.

Naturligtvis varierar det från person till person vilken storlek på klockan du vill ha. Du kan välja en Oris-klocka med en diameter mellan 40-50 mm, så att du kan hitta rätt storlek för din handled.

Damklockor från Oris

Oris damklockor har också automatiska urverk. Dessutom kommer alla klockor fortfarande att vara Swiss Made, vilket bidrar till att framhäva den extremt höga kvalitet som varumärket står för. Modellerna är mycket vattentåliga med ett vattenskydd på 30 ATM.

Klockorna har ett mycket rått utseende, vilket den kvalitetsmedvetna kvinnan verkligen kommer att uppskatta. Klockorna är utrustade med safirglas, som är det bästa glaset på marknaden, och är tillverkade av rostfritt stål.

Ett klockmärke som tar ansvar

Oris är också ett varumärke som tar ansvar och har åsikter. Det är därför de har gjort flera samarbeten med organisationer som arbetar för en bättre värld, på ett eller annat sätt.

Under 2019 samarbetade de till exempel med "Pacific Garbage Screening" och släppte en limited edition klocka där du kan se en bit återvunnen plast på baksidan av klockan, som en symbol för att något måste göras åt problemet med plast i världshaven. Oris har också tagit fram Movember-utgåvor av olika modeller för att uppmärksamma mäns hälsa.

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar på Oris klockor

Letar du efter en specifik Oris-klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas in.

Du får också full prisgaranti på alla våra Oris-klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna för att ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och våra nuvarande kunder berättar att de kan känna det. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

Leder du efter et specifikt Oris-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores Oris ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1