Paul Rich

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr205
    kr5895
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

40 produkter

Köp Paul Rich klockor på Ditur.se - Unik amerikansk design

Paul Rich är ett amerikanskt märke som tillverkar klockor och smycken av hög kvalitet till låga priser. Paul Rich är känt för sina unika designer som sticker ut från mängden. Klockorna från Paul Rich utstrålar både klass och exklusivitet, samtidigt som de inte ser ut som andra modeller på marknaden. Paul Rich-klockorna finns vanligtvis i lite större modeller som passar bra för män. Klockorna har ofta en diameter på 45 mm, vilket passar bäst för män som har en lite större handled, men passar också bra för män med lite mindre handleder tack vare den coola designen.

Historien bakom Paul Rich

Det som började med en enda klocka i en pop-up-butik på Madison Avenue har sedan dess vuxit till ett erkänt livsstilsmärke. Paul Richs jetset- och lyxiga estetik har tagits emot med ett varmt välkomnande av många fans runt om i världen. En klocka som föddes i New York och som sprids över hela världen. 

Paul Rich Star Dust

Paul Rich är en mycket unik klocka. De är kända för sina "star dust" och "frosted" klockor som glittrar på flera meters avstånd. 

Star Dust-kollektionen har en urtavla i aventurin. Aventurin är en form av kvarts som blandas med ädelstenar, till exempel guld, för att ge stenen ett unikt utseende och skildra natthimlens skönhet. Urverket drivs av SEIKO NH35A automatiskt urverk med 24 juveler och 40 timmars gångreserv. Star Dust Automatic är perfekt för dig som vill lära känna automatiska klockor och en pålitlig och exakt klocka. 

Alla klockor hos Paul Rich är elektropläterade med äkta nanometerguldpartiklar. Detta innebär att guldet inte bleknar med tiden och håller i flera år. Guldklockor blir alltså inte gröna eller tappar färg. 

Prisgaranti och leverans från 1-2 dagar på Paul Rich klockor

Letar du efter en specifik Paul Rich? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), kommer vi gärna att matcha priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om vår Paul Rich? Eller behöver du bara lite hjälp? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.

Du kan också alltid hitta oss på Facebook här

1