Lorus

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr103
    kr449
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Typ av barnklocka

249 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Köp Lorus klockor på Ditur

Lorus har levererat kvalitetsklockor utrustade med den nyaste tekniken i klockvärlden sedan företaget kom in på den internationella klockscenen 1982. Allt till ett pris som alla har råd med. Detta har bidragit till Lorus-klockornas enorma popularitet bland både män och kvinnor. Lorus följer trenderna i klockvärlden, så du kan vara säker på att få en klocka med tekniska framsteg och snygg design. Lorus erbjuder ett brett utbud av kollektioner och har därför en klocka som passar alla smaker. Klockorna finns med solceller, digitala klockor, klockor med duo-display och kronografer. 

Lorus är med andra ord ett bra alternativ till de dyrare märkena på marknaden, eftersom du trots det låga priset är garanterad god kvalitet. 

Lorus kvartsur

Flera Lorus har kvarts urverk som batteri. Ett kvartsurverk är lätt att underhålla och är det mest exakta urverket för tidtagning. Kvartsurverk i en Lorus-klocka håller i minst ett år, varefter du har möjlighet att byta ut dem. Du kan antingen låta en urmakare byta ut den eller köpa verktyget på vår webbplats här.  

Lorus klockor med mineralglas

Lorus klockor har mineralglas, som är det mest populära glaset och som finns på de flesta klockor. Det är ett härdat glas som är motståndskraftigt mot repor. Glaset är mindre hållbart än safirglas, men ändå mycket funktionellt. 

En klocka som du kan lita på  

Lorus är ett varumärke inom Seiko Watch Corporation som kännetecknas av sin kompromisslösa kvalitet, precis som Lorus-klockorna genomgår de strikta kvalitetsstandarder som Seiko har fastställt. Lorus utbud av klockor omfattar klassiska kvartsklockor, solklockor, klockor med multidialys och kronografklockor, så oavsett vilken klocka du letar efter är chansen stor att du hittar den här på Ditur.se. 

Prisgaranti och 1-2 vardagars leverans på Lorus klockor

På Diturs webbplats hittar du ett brett urval av Lorus-klockor för män och kvinnor. Ditur är godkänd som en säker handelsplats av Trygg E-handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. På Trustpilot kan du läsa om andras kundupplevelser, vilket gör att du kan känna dig säker innan du köper en klocka. Ditur har 1-2 vardagars leverans, vilket innebär att du kan få ditt paket redan dagen efter att du beställt det.

Vi på Ditur är redo att ge dig ett snabbt och hjälpsamt svar under vardagar inom 24 timmar - och ofta ännu snabbare - i vår kundtjänst. Om du har några frågor om klockarmband, urverk, pris, returer eller liknande kan du kontakta kundtjänsten på [email protected] eller på Messenger, där du bara ska skriva till Ditur. 

 

7