Festina

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr665
    kr6845
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Typ av klocka
Typ av barnklocka

Samlingar(18)

371 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festina-klockor

En klocka är en viktig accessoar för både män och kvinnor. Hos Ditur har vi Skandinaviens bästa urval av Festina-klockor för herr och dam. Vårt utbud omfattar mer än 160 exklusiva och populära klockor från Festina. Klockorna från detta kvalitetsmärke representerar funktionalitet och fantastisk design. Diturs urval av Festina-klockor består av både schweizisktillverkade klockor och smartklockor för både män och kvinnor. Dessutom omfattar vårt stora utbud klockor med både läderband, armband, silikonband och mesharmband. Detta gör att du kan hitta en Festina-klocka för alla tillfällen – allt från vardagsbruk till de finare tillfällena. Dessutom erbjuder vi Festina-klockor som har en hög vattentäthet, så att du kan bära din klocka i alla väder utan problem. Vi har Festina-klockor som är vattentäta till ett tryck på 200 meter, vilket är optimalt för den som vill använda sin klocka i vatten. Diturs breda urval av Festina-klockor består av: klockor med safirglas, dykklockor, guldklockor, automatiska klockor och så mycket mer. Vårt enorma urval av Festina-klockor finns i många olika färger på både remmarna och urtavlan. På grund av den enorma variationen i färgerna kan vi garantera att du kommer att hitta en klocka som du gillar. Vi har Festina-klockor i färger som: svart, stål, vit, blå, gul och så mycket mer. Klockor från Festina är perfekta för den som letar efter klockor av mycket hög kvalitet och exklusiv design. Ditur är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken, inklusive Festina, och därmed garanterar vi högsta kvalitet.

Historien om Festina-klockorna

Festina är ett varumärke som under många år varit känt som ett sportklockmärke. Festina är mycket välkänt inom cykelvärlden för sitt cykelteam och de cykelklockor som de har producerat. Festinas historia går tillbaka till 1902, då företaget startade upp i Schweiz. Även om det inte nödvändigtvis är sportkopplingarna som Festina är känt för idag, har den här historien ändå bidragit till att forma Festina till det varumärke det är idag. Idag kommer Festina att karaktäriseras som ett sportigt livsstilsvarumärke. Märket producerar klockor med ett enormt antal coola funktioner och av fantastisk kvalitet.

Vidare är det viktigt att betona att Festina gör mer än att bara producera klockor av hög kvalitet och med bra funktionalitet. Dessutom fokuserar Festina på detaljerna oavsett om det är med deras användning av Swarovski-kristall, de detaljerade urtavlarna eller deras extremt bekväma och trendiga remmar. Festina sparar inga kostnader när det kommer till att designa och tillverka sina klockor. Dessutom fokuserar Festina på att skapa klockor som passar både vardagligt bruk och finare evenemang.

Festina är ett varumärke som beskriver sig själv som omfamnande för alla – från atleterna till de eleganta kvinnorna. Därför kommer vi på Ditur definitivt att rekommendera en Festina-klocka till alla som bryr sig om både design, funktionalitet och kvalitet. Det finns definitivt en Festina-klocka som passar dig och dina behov i vårt urval.

Special / Limited Edition

Festina har olika samlingar av klockor. Bland de mest populära kollektionerna är deras special- och limited edition-modeller. I år har Festina en "Limited Edition 2020 Denmark - Chrono Bike", som härrör från Festinas kärlek till cykling. Det häftiga med denna modell är att den bara tillverkas i 500 exemplar och att varje exemplar är numrerat. Om du letar efter en superunik klocka kan vi definitivt rekommendera denna klocka. Klockan har bland annat safirglas, 10ATM, stålarmband, stoppur, datumvisning och mycket mer.

Festina har även kollektion av specialutgåvor. Som dessa 2020-klockor, som finns på vår hemsida. Båda klockorna finns i kollektionen "Chrono Bike Special Edition 2020" och finns i två färger - svart och blå. Klockorna har coola detaljer, 10 ATM, stålarmband, stoppur etc. Dessa klockor hittar du ovan där du kan läsa mycket mer om dem.

Eftersom Ditur är auktoriserade återförsäljare av Festina kan vi erbjuda ett stort urval av Festina-klockor i special- eller begränsad upplaga.

SmarTime Hybridklockor

Festina är alltid innovativt och det har lett till de senaste nya "Festina SmarTime Hybrid"-klockorna. Dessa klockor erbjuder många relevanta och åtråvärda funktioner för en klocka som både är riktigt cool i designen och superfunktionell. Klockan har stegräknare, pulsmätare, väderprognos, larm, musikkontroll och mycket mer. Dessutom samarbetar klockan tätt med din smartphone, så du kan få aviseringar från både mejl, sms, messenger och samtal. Dessutom kan klockan användas för olika sporter, inklusive cykling, löpning och promenader. Som extra tillbehör erbjuder Festina dig ett extra gratis läderband när du köper klockan. Dessa klockor är superpopulära bland folk som vill ha en snygg, praktisk och funktionell klocka som innehåller en massa coola funktioner.

De bästa priserna på Festina-klockor

Köp Festina-klockor från Ditur till de bästa priserna. Våra priser är alltid skarpa och därmed kan vi erbjuda våra vackra Festina-klockor till ett alltid förmånligt pris. När du handlar från Ditur får du fantastiska kvalitetsprodukter till alltid fasta, låga priser. Som något extraordinärt erbjuder vi en prisgaranti. Hittar du klockan billigare i butik eller e-handel så matchar vi gärna priser om konkurrenten uppfyller våra krav. Du kan läsa mycket mer om vår prisgaranti och krav här:

Festina-klockor av hög kvalitet

Festina är symbolen för kvalitet. Kvartsklockorna är alla ursprungligen med japanska myiota-klockor, som är kända för att vara av superkvalitet och med bra hållbarhet. Dessutom producerar Festina sina stålarmband i rostfritt 316L stål, vilket indikerar ett armband av extremt bra kvalitet, som är hållbart i användning. Historiskt sett har Festina alltid varit känt för funktionalitet och kvalitet, varför det är egenskaper som alltid garanteras vid köp av en Festina-klocka. Dessa schweiziskt tillverkade klockor från Festina representerar ett fantastiskt varumärke som producerar klockor av extremt hög kvalitet.

Köp Festina-klockor enkelt och säkert hos Ditur

Alla våra Festina-klockor finns online här på vår hemsida. Det är enkelt och säkert att handla på Ditur. Vår hemsida är lätt att navigera runt och med vårt stora urval av klockor gör detta det enkelt att handla på vår sida. Kom ihåg att vi är auktoriserade återförsäljare, och garanterar därför klockornas kvalitet och äkthet. Dessutom erbjuder vi personlig service i vår kundtjänst alla vardagar.

10