Autumn Sale är igång: Upp till 80% + 10% extra rabatt med rabattkoden SALE10

Aktivera rabattkoden här

Gäller endast till och med 8/10-2023

(Se rabatten i din varukorg)

Filtrera
artiklar

Köp IX Studios smycken

IX Studios har ett designuniversum med skandinaviska rötter, men med en internationell inställning till trender och design. Varumärket grundades av designern Louise Mygind Andersen med ett uppdrag att erbjuda danskt kvalitetshantverk med mycket attityd. Dansk kvalitet är utgångspunkten, och därför är alla smycken handgjorda. Varumärket och designen kombinerar historiska perioder från det förflutna, underground och de senaste trenderna, vilket uttrycks i eleganta och massiva smycken. De flesta av IX Studios smycken är unisex-smycken, vilket är anledningen till att de flesta smycken bärs av både män och kvinnor.

IX Studios använder endast material av högsta kvalitet och kompromissar därför inte med kvaliteten. Alla smycken är tillverkade av 925 sterling silver samt 14 och 22 karat guldplätering. Alla stenar har en unik historia och är noggrant utvalda så att varje natursten har ett unikt utseende.

På Ditur.se är vi stolta auktoriserade återförsäljare av smyckena IX Studios. IX Studios grundades i Köpenhamn av designern Louise Mygind Andersen. De tillverkar kvalitetssmycken i guld och silver som du kan bära med stil. IX Studios betyder danskt hantverk med en massiv attityd. Inspirerad av X är en ikonisk representation av skärningspunkten mellan modern kultur, traditionellt hantverk och hållbar konsumtion. De tillverkar endast hållbara, personliga smycken som kan bäras om och om igen. På Ditur.se har vi ett brett utbud av smycken från IX Studios, så vi har säkert något som passar din smak och stil. Utbudet omfattar ringar, halsband, armband och örhängen. 

Hos Ditur hittar du ett stort urval av IX Studios-smycken, men om du mot all förmodan inte hittar exakt det smycke du letar efter kan du alltid bläddra bland våra kategorier av herrsmycken. Vi har ett stort urval av armband, halsband och ringar för män i vårt sortiment, så du kan hitta din favorit hos oss.

 

 

Stort urval av IX Studios smycken

IX Studios använder endast de bästa materialen och kompromissar därför inte med kvaliteten. Det betonas därför att alla smycken tillverkas i 925 sterling silver, samt 14 och 22 karats guldplätering, vilket bidrar till att säkerställa högsta kvalitet, vilket syns i denna fantastiska Octagon Signet Ring som med sin skarpa, eleganta look ger den modemedvetna gentlemannen den uppmärksamhet han förtjänar. IX Studios tillverkar även smycken för kvinnor, Edge Silver Örhängen är ett utmärkt uttryck för den stilmedvetna och självsäkra kvinnan som uppskattar kvalitet och en mer klassisk look.   

Ditur på Trustpilot

Vi har gjort det enkelt för dig att returnera dina smycken och andra produkter hos oss. Vi erbjuder 99 dagars returrätt och minst 2 års garanti.  

På Ditur.se kan du köpa klockor med d1-2 dagars leverans. Dessutom har vi prisgaranti, vilket innebär att om du hittar produkten till ett billigare pris hos någon av våra konkurrenter så matchar vi priset. 

Om du inte är helt övertygad kan du läsa våra mer än 1000 recensioner på Trustpilot, där vi har fått 5 av 5 stjärnor. 

 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans

Hos Ditur har alla våra smycken en full prisgaranti. Det betyder att om du hittar samma smycken till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om våra IX Studios-smycken? Du kan kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också hitta oss på Facebook.