Milani

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr275
    kr1395
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke

Samlingar(6)

50 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Milani klockor

Milani är inspirerat av den italienska modehuvudstaden Milano och kännetecknas av sin minimalistiska och eleganta design. Milani riktar sig till den modemedvetna kvinnan som uppskattar tidlös elegans och kvalitet, till priser som alla har råd med.

Dansk kvalitet kombineret med italiensk design

Man kan inte säga Milano utan att säga mode. Milano utstrålar exklusivitet och de extravaganta butikerna på Galleria Vittorio Emanuele II vittnar om stadens fokus på mode. Milani-märket kan ses som en hyllning till Milanos atmosfär. 

Trots de italienska associationerna är Milani dansk designad och i både design och produktion av klockorna ligger fokus på dansk kvalitet i italiensk design. 

Stort urval av Milani-klockor

På Ditur.se är vi stolta och exklusiva återförsäljare av det danska märket Milani. Milani-klockorna är feminina och tidlösa och har en tydlig vision om att en klocka ska se ut att vara värd en miljon utan att kosta det. Milani gör detta utan att tveka. Bröderna Kasper och Mikkel Dissing grundade Milani år 2020, när de kom överens om att det fanns ett behov av ett feminint klockmärke som erbjuder både kvalitet och snygg design för kvinnor. Sedan dess har Milani blomstrat och blivit en bästsäljare bland damklockor. Milani banar väg för klockor för kvinnor som är eleganta till ett rimligt pris. Klockorna finns i olika utföranden, så det finns något för henne som älskar den klassiska looken, men också för henne som vill ha en mer unik design med stenar och elegans.

Säker shopping på Ditur.se

På Ditur.se kan vi försäkra dig om att du får en säker shoppingupplevelse. Vi gör vårt bästa för att leverera dina beställningar redan dagen efter du beställt. Dessutom har du möjlighet att returnera klockorna i upp till 99 dagar. Vi har också en prisgaranti på HELA vårt sortiment. Det innebär att vi dagligen kontrollerar konkurrenternas priser och jämför dem. Du kan vara säker när du handlar hos oss, eftersom vi är säkerhetsgodkända av NETS och Teller. Som en extra service har vi också en 2 års garanti, så om du upplever några fel eller defekter kan du gärna returnera produkten. Om du har några frågor är du välkommen att skriva eller ringa vår kundtjänst.

Skälen att handla hos Ditur är många, men det viktigaste måste vara att vi har Sveriges största utbud av trendiga och moderna klockor för män och kvinnor. Vårt sortiment omfattar flera tusen olika klockor för både män och kvinnor. 

Prisgaranti och leverans på 1-2 dagar

På Ditur.se erbjuder vi en full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris, så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra Milani-klockor? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här.

 

2