Orient

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1695
    kr5495
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Gångreserv
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka

Samlingar(5)

51 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Orient klockor

Köp snygga klockor från Orient här på Ditur och låt dig hänföras av de vackra och funktionella klockorna.

Det japanska klockmärket erbjuder ett brett utbud av olika klockor och du kan hitta många av modellerna här hos oss. Orients stora uppdrag är att erbjuda klockor av riktigt hög kvalitet, men till ett överkomligt pris, så att den vanliga konsumenten kan vara med. Samtidigt har de med betoning på gott hantverk, stor precision och estetisk känsla producerat många högkvalitativa klockor.

Stora traditioner och stolt historia

Orient Watch Company, som de med rätta heter, grundades 1950, men deras historia går faktiskt ännu längre tillbaka. Orient Watch Companys historia går faktiskt tillbaka till 1901, då Shogoro Yoshida öppnade en liten klockbutik i Tokyo.

Med åren blev butiken så framgångsrik att ett större företag bildades och en stor fabrik byggdes för att möta efterfrågan. Men när den japanska ekonomin gick dåligt efter andra världskriget tvingades företaget att stänga. Världskriget tvingade företaget och fabriken att stänga.

Men 1950 återuppstod Yoshidas gamla klockföretag under ett nytt namn, Tama Keiki Company, och i samma fabrikslokaler som tidigare. Redan året därpå bytte de namn på företaget, och då skapades namnet Orient Watch Company.

 

Orient Bambino och många andra snygga och funktionella klockor

Orient har sedan dess tillverkat många fina klockor. Därför har vi också prioriterat att ha ett brett urval av fina klockor från Orient

Du kan hitta allt från moderna och eleganta klockor med stållänk till modeller som Orient Bambino, som med sin läderrem och mycket enkla och klassiska urtavla är inspirerad av klassiska vintageklockor genom tiderna.

Därför borde det finnas något för alla när du utforskar vårt breda urval av Orient-klockor. Vi hoppas verkligen att du kan hitta en som faller dig i smaken. Om du vill kolla in några av våra andra klockor har vi många olika herr- och damklockor som du kan utforska.

 

Köp din nya Orient-klocka på Ditur

Om du köper din Orient-klocka hos Ditur drar du automatiskt nytta av våra många fördelar. När du handlar hos oss får du prisgaranti, 1-2 dagars leverans, två års garanti och 99 dagars returrätt. 

Vi arbetar hårt för att ge dig den bästa köpupplevelsen, och det bekräftar våra nuvarande kunder att de märka. Vi har fem stjärnor och över 1000 recensioner på Trustpilot. Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post: [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

 

2