SALE - upp till 80% rabatt!💣

Sekonda

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr275
    kr2195
Kön
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av smycke

80 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Köp Sekonda klockor på Ditur

Sekonda startade 1966 som ett brittiskt varumärke som enbart säljer mekaniska klockor. Kort därefter introducerades kvarts urverk och man började fokusera på design och detaljer.

1978 sålde Sekonda 1 miljon klockor per år och var ett av världens ledande klockmärken. Under de senaste 30 åren har de varit ett av världens största och mest kända klockmärken. De vinner på sin höga kvalitet till priser där alla kan vara med. 

Sedan 1991 har Sekonda försäkrat sina kunder om urverk av högsta kvalitet genom sitt kvalitetsinitiativ som omfattar strikta tillverkningsspecifikationer, strikta tester och omfattande kvalitetskontroller. Sedan 1993 använder Sekonda den senaste japanska tekniken för sina herr- och damklockor.  

Hos Ditur kan du köpa Sekonda armbandsur med 1-2 vardagars leverans, prisgaranti och 99 dagars returrätt. 

Herrklockor från Sekonda

Sekonda herrklockor finns med både kvarts- och digitala urverk. Ett kvartsurverk är batteridrivet och därför lätt att underhålla och mycket exakt. Ett digitalt urverk innebär att du enkelt kan se tiden digitalt.

Det finns ett stort urval klockor i många olika färger och med olika armband, så det finns något för alla. 

Damklockor från Sekonda

Sekonda damklockor finns också med både kvarts- och digitala urverk. Dessutom finns det ett stort urval av olika färger, stilar och remmar, så det finns en Sekonda damklocka för alla.

Prisgaranti och leverans på 1-2 vardagar

Hos Ditur har alla våra klockor en full prisgaranti. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du en fråga om våra Sekonda-klockor? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du hittar oss också på Facebook.

2