Produkter

Shop By

Pris
  1. kr425
    kr2895
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Bredd på klockarmband
Typ av klocka
Tillbehör

8 produkter

Garmin Lily Sport

Garmin Lily Sport är en del av Garmin-klockserier, som producerar många fantastiska och smarta klockor. Den här Garmin-klockan är en dam-smartklocka som är speciellt utformad för kvinnor. Den har ett enkelt och elegant utseende och är fullmatad med modern teknik som gör klockan riktigt smart. 

Garmin Lily Sport är en smartwatch som riktar sig till kvinnor som brinner för hälsa och en aktiv livsstil. Om du gillar smartklockor från Garmin kan du hitta hela vårt sortiment här. Dessutom har vi också många olika modeller av Garmin smartklockor, t.ex: Fenix 7, VivoactiveInstinctVenuLilyVivomove och mycket mer!

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av Garmin-klockarmband, så du kan hitta precis det armband som passar din klocka, oavsett vilken modell du väljer.

 

Garmin Lily Sport - En fantastisk smartklocka för damer

När du ser hur Garmin Lily Sport är utformad är det uppenbart att detta är en smartwatch för damer. Klockan är lite mindre än många andra smartklockor på marknaden, vilket gör att den passar utmärkt för kvinnor, som vanligtvis har lite mindre handleder än män.

Förutom att utformningen av denna smartwatch från Garmin är inriktad på kvinnor finns det också ett antal funktioner som är anpassade för kvinnor. Garmin Lily Sport kan till exempel upptäcka och analysera din menstruationscykel och följa utvecklingen av en graviditet.

Få många smarta funktioner med Garmin Lily Sport

Den smarta smartklockan för kvinnor från Garmin har förstås också en mängd mer "avslappnade", men ändå otroligt smarta funktioner. Förutom de klassiska funktionerna som visning av sms, e-post och samtal har Garmin Lily Sport en mängd hälsofunktioner, till exempel:

  • Pulsmätning: Klockan mäter ständigt din puls via handleden och kan ställas in så att den varnar dig om din puls är för hög eller för låg..

  • Stress-registrering: Klockan kan hjälpa dig att ta reda på om du har en stressig, balanserad eller lugn dag. Om klockan upptäcker att du är stressad ger den dig påminnelser om avslappning och ber dig göra en kort andningsaktivitet för att lugna ner dig igen.
  • Registrering av vätskeintag: Du kan också använda klockan för att spåra ditt dagliga vätskeintag så att du håller dig ordentligt hydrerad. Du kan bland annat sätta upp mål, påminnelser och se din historik.
  • Avanceret søvnovervågning: Använd Garmin Lily Sport för att få en fullständig översikt över din sömn med en översikt över lätta, djupa och REM-sömnstadier.

Köp Garmin Lily Sport på Ditur

Köp din nya Garmin Lily Sport här hos Ditur och ta del av våra många fördelar. När du handlar hos oss är du garanterad det bästa priset på marknaden, eftersom vi har en prisgaranti. Det betyder att om du mot förmodan hittar produkten billigare i en annan svensk webbutik, så kommer vi gärna att matcha priset.

Dessutom får du 1-2 dagars leverans, 2 års garanti och 99 dagars full returrätt. Om du vill se vad våra kunder säger om oss, kan du utforska vår Trustpilot: +1000 recensioner och fem stjärnor talar för sig själva.

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst här, via e-post [email protected] eller telefon 08 - 44 68 02 83.

 

1