Enamel Copenhagen

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr265
    kr1395
Kön
Dekoration
Material
Färg
Längd
Typ av smycke

Samlingar(4)

147 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enamel 

Enamel Copenhagen grundades 2012 och är ett danskt smyckesmärke som skapar enkla och färgglada handgjorda smycken med unika detaljer i emalj. Alla smycken är designade av ägaren och smyckesdesignern Marie Rantzau, vars fascination för samspelet mellan ädelmetaller och emaljmaterial präglar smyckenas utseende.

Enamel betyder "emalj", vilket är det material som genomsyrar hela Enamel Copenhagens smyckeskollektion. Varumärkets designuniversum har sina rötter i Danmark, med en passion för enkla linjer och starka uttryck.

Visionen för smyckeskollektionen är den nordiska stilen och den höga kvaliteten, som kommer till uttryck i varje smycke. Alla smycken från Enamel Copenhagen är handgjorda för att bibehålla kvaliteten och bevara Enamels historia. Tanken bakom varumärket är att göra en ny tolkning av klassiska smycken, som vanligtvis blir ägarens favoritplagg och bärs i många år.

Enamel gör vackra armband, halsband, örhängen och ringar. Ditur har också ett stort urval av smycken som örhängen, armband, halsband och ringar, så om du inte hittar din favorit från Enamel, bläddra igenom hela vårt utbud för att fylla ditt smyckeskrin med de rätta smyckena.

 

Färgglada och tidlösa emaljsmycken från Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagens smycken kännetecknas först och främst av deras användning av emaljpärlor, som finns på många av smyckena i deras sortiment. Men smycken från Enamel kännetecknas också av att de ofta är ganska färgglada.

Marie Rantzau anser att färger bidrar till att skapa glädje. Det är därför som du kommer att se att många av smyckena på den här webbplatsen finns i en mängd olika vackra färger och uttryck.

Smycken tillverkade i noggrant utvalda verkstäder i öst

Enamel Copenhagen är mycket mer än de färdiga smyckena. Processen att skapa vackra smycken är lång och det krävs mycket arbete innan det färdiga smycket är färdigt.

Först och främst måste idén hittas, och när Marie Rantzau behöver inspiration tittar hon ofta på modevärlden och andra trender i tiden, som hon sedan kombinerar med en designgrund från nordisk minimalism.

När den spirande idén manifesterar sig i en konkret smyckesdesign formas och anpassas den med hjälp av avancerade 3D-ritningar. Alla Enamel-smycken tillverkas i Asien, där hon har fasta team i Indien, Thailand och Kina som tillverkar smyckena i noggrant utvalda verkstäder, varifrån den höga kvaliteten alltid garanteras. På så sätt har hon bidragit till att skapa nya arbetstillfällen samtidigt som hon har sett till att produkten lever upp till visionen.

Alla vackra smycken från Enamel Copenhagen är tillverkade i 18 karat guldpläterat sterlingsilver.

 

Få ett smycke för livet från Enamel

När du köper ett smycke från Enamel får du ett smycke som du kommer att ha glädje av hela livet. De är inte bara tillverkade med hög kvalitet som garanterar att både form och färg håller länge, utan även när det gäller designen läggs tonvikten på tidlösa mönster som aldrig går ur tiden.

Istället får du ett smycke som har den perfekta balansen mellan enkelhet och detaljrikedom. Smyckena skapas med en önskan om en harmonisk balans i design och färgrikedom, vilket också innebär att smyckena omfattar allt från det lekfulla uttrycket till den mer extravaganta looken.

Det omfamnande utseendet på Enamel Copenhagens smycken är också ett resultat av att en av märkets stora önskemål är att alla ska ha möjlighet att bära sina smycken och samtidigt uppleva dem som en del av livets många glädjeämnen, fester och minnen.

På så sätt är alla vackra smycken från Enamel skapade för att kunna bäras av alla kvinnor, och vi är säkra på att du kommer att hitta smycken som passar din smak. Enamel vill trots allt göra smycken för alla typer av kvinnor och därför finns det så många olika varianter och mönster att välja mellan. 

Gemensamt för alla är dock att de är av superhög kvalitet

Men även om smyckena från Enamel är vackra och av hög kvalitet är de placerade i en prisklass där alla kan vara med. Utforska vårt stora urval och hitta det smycke som tilltalar dig mest.

Perfekt i kombination med andra smycken

En annan fantastisk egenskap hos smycken från Enamel Copenhagen är att de är fantastiska i kombination med andra smycken. Om du har flera olika smycken från Enamel kommer de naturligtvis att passa bra ihop, men även om så inte är fallet kan de lätt kombineras med andra smycken.

Det är här som smyckena har en stark, men ändå enkel och minimalistisk look som verkligen kommer till sin rätt, eftersom du lätt kan mixa och matcha olika örhängen, ringar eller något helt annat.

Att blanda och matcha smycken är verkligen trendigt. I strävan efter en mer personlig look är det verkligen också något som kan få din look att sticka ut från mängden.

Det är särskilt tydligt på händerna, där du kan skapa ett uttrycksfullt spel mellan flera olika fingerringar, eller om du har flera hål i öronen kan du skapa en helt personlig och unik look även här.

Även om det tidigare var nästan förbjudet kan du fortfarande kombinera silver- och guldsmycken. Så om du har ett vackert örhänge eller en vacker fingerring i guld kan du lätt hitta ett matchande silverplagg från Enamel Copenhagen som passar utmärkt till ditt guldplagg.

Stort urval av Enamel smycken

På Ditur har vi alltid ett stort urval av vackra Enamel smycken. Den gemensamma nämnaren för alla smycken från Enamel Copenhagen är att materialen är av högsta kvalitet. 

Kvalitet är kärnan i varumärket, vilket återspeglas i några av våra bästsäljare som Enamel Hoops Leonora och Enamel Lola Rainbow Armband, som är tillverkade i 925 sterling silver och dessutom guldpläterade med en 18 karat guldbeläggning, vilket är gemensamt för alla produkter från Enamel.

 

Hitta smycken från Enamel och många andra stora varumärken på Ditur 

Förutom vårt stora urval av Enamel Copenhagen-smycken kan du alltid hitta ett brett urval av smycken från andra stora varumärken här på Ditur. Utforska till exempel vårt urval av smycken från Pilgrim, Izabel Camille, Pico Copenhagen och många fler. 

Smyckena på vår webbplats passar alla och det finns inga kompromisser när det gäller design eller kvalitet. Vi har allt från exklusiva båtar till prisvärda tillverkare. På Ditur anser vi att alla ska ha möjlighet att köpa ett vackert smycke som passar perfekt. 

Därför erbjuder vi ett brett sortiment av smycken till överkomliga och rimliga priser. Vi är därför säkra på att det finns ett smycke som passar dig perfekt.

 

Köp Enamel på Ditur

Hos Ditur kan du köpa Enamel smycken med förtroende. Ditur har 1-2 dagars leverans, vilket innebär att du kan få ditt paket redan dagen efter att du beställt det. Samtidigt har vi en prisgaranti, så du är garanterad det lägsta priset. Om du hittar dina smycken billigare någon annanstans kommer vi naturligtvis att prismatcha smyckena så att du får samma pris hos oss.

Vi har också en 2-årig garanti på ditt köp. Om du ändrar dig efter köpet erbjuder vi alltid en 99-dagars full returrätt. Ditur är en auktoriserad återförsäljare av Enamel Copenhagen smycken, så du är garanterad produktens äkthet. Om du behöver övertyga oss kan du läsa våra över 1000 recensioner på Trustpilot, där vi har fått 5 av 5 stjärnor.

På Ditur är vår kundtjänst redo att ge dig ett snabbt och hjälpsamt svar inom 24 timmar på vardagar - och ofta ännu snabbare. Om du har några frågor om dina smycken, tveka inte. Du kan kontakta oss på [email protected] eller på Messenger, där du helt enkelt skriver till Ditur. 

 

4