Verktyg

I den här kategorin hittar du alla våra klockverktyg, så att du enkelt kan justera din länk, byta batteri på din klocka och byta klockrem på din klocka.

Verktyg

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr29
    kr4145
Märke
Material
Färg
Tillbehör

Kategorier(3)

27 produkter

Klockverktyg hos Ditur

"Gå aldrig ner på utrustningen." Det är ett gammalt ordspråk som vi på Ditur.se håller med om. En klocka kräver underhåll och det är viktigt att ha rätt utrustning. Oavsett om du vill byta batteri eller justera längden på ditt länkarmband. 

På Ditur.se hittar du alla tillbehör och verktyg du behöver för att reparera och underhålla ditt armbandsur. 

Rätt verktyg för din klocka 

Hänger bandet runt handleden eller har klockan stannat? Då finns det två saker du kan göra. För det första kan du gå till en urmakare och betala dem för att åtgärda problemet. För det andra kan du enkelt åtgärda problemet själv med rätt klockverktyg. Du hittar de rätta klockverktygen på den här sidan.

På Ditur.se erbjuder vi ett brett utbud av verktyg för klockor för olika behov. Om du bara behöver justera klockbandet räcker det med ett enkelt verktyg för klockband, men om du vill byta batteri på din klocka själv behöver du en större verktygssats. För detta ändamål behöver du verktyg för att öppna och stänga klockans bakre låda. Den stora verktygssatsen är till för dig som gillar att pyssla med klockans interiör och teknik. 

På den här sidan hittar du också olika batterier om din klocka skulle gå sönder. Detta händer vanligtvis efter några års användning och genom att köpa ett batteri själv undviker du att behöva åka till urmakaren. Om du är osäker på vilket batteri som passar din klocka finns kundtjänsten här för att hjälpa dig. 

På Ditur's YouTube-kanal hittar du också guider om hur du använder de olika verktygssatserna och länkverktyg.

Verktyg för byte av klockrem/länk

Vi på Ditur tycker inte att du ska gå till urmakaren för att byta rem på din klocka. Det är därför vi har ett stort urval av klockverktyg så att du kan byta klockarmband helt själv. På så sätt kan du spara både pengar och tid när du byter band. Detta är också en fördel om du är typen som gillar att ha många olika klockarmband, så att du kan anpassa klockans utseende beroende på vilket humör du är på. Men nu tänker du säkert att det är svårt eller jobbigt att byta klockarmband, men det är det faktiskt inte. Det är verkligen enkelt och snabbt att byta armband på din klocka. Om du är osäker på hur du ska använda verktyget har vi gjort några videoguider för att hjälpa dig. Här är vår guide för att byta ett läderrem och här hittar du en guide för hur du byter armband om din klocka har en mesh länk.

Verktyg för att anpassa klocklänken

Om du står i situationen att du har köpt en klocka med länk som inte passar din handled, eller om din handled har blivit lite större eller mindre, behöver du inte gå till urmakaren för att få den justerad. Hos Ditur hittar du ett brett utbud av verktyg som hjälper dig att justera länken på din klocka. Det är verkligen enkelt och snabbt att justera länken, så du kan alltid ha den anpassad till din höjd. Om du är osäker på hur du använder vårt verktyg för anpassning av klockarmband har vi också gjort en videoguide för detta. Du hittar guiden här:

Flera hundra nöjda kunder

På Ditur är vi stolta över att ha några av de mest nöjda kunderna och vi är noga med att ge våra kunder den bästa servicen. På Trustpilot hittar du mer än 900 utmärkta recensioner, som du kan läsa här.

Om du oväntat skulle få problem med ditt verktyg eller din klocka har du naturligtvis 2 års garanti när du handlar på Ditur.se. 

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på klockverktyg hos Ditur

På Ditur.se får du prisgaranti på alla våra klockverktyg. Det betyder att om du hittar samma klockverktyg till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockverktyg? Eller behöver du lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83. Du kan också hitta oss på Facebook.

 

1