Khaki Aviation
Filtrera
Artiklar

Hamilton Khaki Aviation

Hamilton Khaki Aviation-klockor är en vidareutveckling av den ikoniska Khaki Field kollektionen. Precis som Khaki Field är designad för den amerikanska armén, är Khaki Aviation designad för den amerikanska flygvapnet, USAF. Flygvapnet behövde andra funktioner än infanteriet, vilket ledde till att Khaki Aviation skapades. Dessa klockor skulle vara lika precisa och robusta som Khaki Field klockorna, men samtidigt vara utrustade med både tachymeter och kronografer.

Efter krigets slut började Hamilton återigen producera klockor för privatpersoner, men det hindrade dem inte från att fortsätta produktionen av Hamilton Khaki Aviation klockor. Det berodde på att klockorna också blev mycket populära bland privata klockentusiaster, eftersom den exklusiva pilotklocklooken föll i mångas smak. Aviation klockorna har genom åren fått många olika varianter, men de har hållit fast vid pilotklocklooken, vilket har gjort dem till en av de mest eftertraktade kollektionerna globalt sett.

Sveriges största utbud av Hamilton Khaki Aviation

Hos Ditur hittar du Sveriges största utbud av Hamilton Khaki Aviation klockor med över 15 olika varianter i lager. Vårt sortiment inkluderar de mest populära modellerna, inklusive Hamilton Khaki Aviation Pilot och Hamilton Khaki Aviation Pioneer. Självklart täcker vårt utbud även de senaste utgåvorna, inklusive Khaki Aviation X-Wind. Hos Ditur kan du därför hitta de mest populära och senaste modellerna från denna ikoniska klockkollektion.

Om vårt utbud av Khaki Aviation klockor inte faller dig i smaken, fortvivla inte. Ditur är nämligen Sveriges största återförsäljare av Hamilton klockor, och vi kan därför också erbjuda de mest populära kollektionerna, inklusive Khaki NavyVenturaJazzmasterAmerican Classic. Det kommer därför att finnas något för alla smaker, oavsett om du letar efter en herr- eller damklocka från det schweiziska klockmärket hos Ditur.

Köp Hamilton Khaki Aviation hos Ditur

Om du letar efter en Hamilton Khaki Aviation klocka är Ditur den enda rätta platsen att köpa från. Vi är nämligen Sveriges enda auktoriserade återförsäljare av Hamilton, och vi är därför också de enda på marknaden som kan garantera äktheten av klockorna. Inte nog med det, vi har också ett stort utbud som täcker de mest populära modellerna från Khaki Aviation serien. Vårt sortiment kommer samtidigt till marknadens lägsta priser, som vi säkrar genom vår extraordinära prisgaranti.

Vi erbjuder också våra vanliga förmåner, så att du kan dra nytta av vår snabba leverans och 99 dagars returrätt när du handlar hos oss. Vi erbjuder också hela 2 års garanti på hela vårt utbud av Hamilton Khaki Aviation klockor.

Dessa många fördelar gör Ditur till den enda rätta platsen att köpa din nya Aviation klocka från Hamilton. Men ta det inte från oss - ta det från våra kunder. Våra kunder har nämligen belönat oss med hela 4,5 stjärnor på Trustpilot fördelat på över 2 700 recensioner. Om du behöver hjälp, sitter vår kundtjänst också redo att hjälpa dig varje vardag via telefon, chatt och e-post.