Alla hjärtans dag

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr345
    kr9595
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Gångreserv
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Längd
Typ av smycke
Klocklåda plats

Kategorier(2)

70 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2

Alla hjärtans dag 2022 - Hitta din Alla hjärtans dag-present på Ditur

Hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten här på Ditur. På Alla hjärtans dag firar vi kärleken och vi firar varandra. Därför har vi också en tradition att visa vår kärlek till varandra med gåvor och romantik.

Men för många kan det vara svårt att hitta den helt rätta Alla hjärtans dag-presenten. Om du vill gå bortom klichéerna med choklad och blommor på Alla hjärtans dag hjälper vi dig. Låt dig inspireras av vårt urval på den här sidan, där du kan hitta Alla hjärtans dag-presenter för både honom och henne.

Här hittar du snygga klockor, vackra smycken och mycket mer. Allt detta kan bli en fin Alla hjärtans dag-present som din stora kärlek kommer att ha glädje av i många år framöver.

Kärlekens helt stora dag

Alla hjärtans dag är på många sätt kärlekens stora dag. På senare år har det verkligen tagit fart och vi har blivit väldigt bra på att fira varandra och vår ömsesidiga kärlek till varandra.

Det är därför en dag då många människor gör en extra insats. De går på spa eller ut och äter, men det är också riktigt många som skämmer bort varandra med fina Alla hjärtans dag-presenter.

Men trots att man känner varandra så bra så kan det vara svårt att hitta rätt gåva. Därför har vi samlat ett superbra urval av Alla hjärtans dag-presenter för honom eller henne.

Utforska vårt stora urval och hitta den perfekta presenten.

Den perfekta Alla hjärtans dag-presenten för både honom och henne

Oavsett om du behöver hitta något till mannen eller kvinnan i ditt liv kan du hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten för henne eller honom här på Ditur. Vi har ett brett urval av klockor, smycken och accessoarer som passar perfekt som Alla hjärtans dag-present till ditt livs kärlek.

Alla hjärtans dag-present till honom

Har du problem med att hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till honom? Då är vi här för att hjälpa dig. På undersidan hittar du ett urval av våra bästsäljare och bästa erbjudanden, så att du enkelt kan hitta årets present till pojkvännen, maken eller någon annan som förtjänar det.

Män kan trots allt vara svåra att hitta presenter till. Men med en snygg herrklocka, ett par stiliga solglasögon eller en sofistikerad penna kan du med största sannolikhet ge mannen du älskar en Alla hjärtans dag-present som han verkligen kommer att uppskatta.

Alla hjärtans dag-present till henne

När det gäller att hitta den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till henne hittar du några fantastiska alternativ här på Ditur. Det sägs ju att smycken är en kvinnas bästa vän. Och hos Ditur hittar du ett brett utbud av vackra smycken.

Utöver vårt breda urval av smycken kan du också hitta snygga damklockor och eleganta accessoarer. Därför är vi övertygade om att du kan hitta en utmärkt Alla hjärtans dag-gåva till hon som är kärleken i ditt liv.

Gratis gravering på Alla hjärtans dag

Vi på Ditur vet att Alla hjärtans dag är en speciell dag då du vill skämma bort din flickvän, pojkvän, fru eller make. Därför erbjuder vi dig i perioden inför Alla hjärtans dag, mellan den 7-11 februari, chansen att få dina klockor och smycken graverade gratis. Vi erbjuder gratis gravyr eftersom det är ett mycket speciellt och omtänksamt sätt att påminna din älskade om ett viktigt datum eller ett meddelande som har betydelse för dig.

Alla hjärtans dag-presenter till varje budget

På den här webbplatsen hittar du ett brett urval av Alla hjärtans dag-presenter för alla budgetar. Oavsett om du behöver hitta en passande present till mannen eller kvinnan i ditt liv kan du hitta många utmärkta gåvor i olika prisklasser.

Men kom ihåg att vad du än väljer som Alla hjärtans dag-present är det tanken som räknas. Det är trots allt en symbolisk handling som symboliserar den kärlek ni har till varandra. Det är en dag för att njuta av och skämma bort varandra, och Alla hjärtans dag-presenter är bara pricken över i:et.

Historien om Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag firas alltid den 14 februari och är känd som dagen då kärleken firas. Alla hjärtans dag år 2022 infaller på en måndag. 

I motsats till vad många kanske tror är det faktiskt en dag med en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till Romarriket.

Faktum är att denna " högtid " infördes runt år 500 e.Kr och fick sitt namn efter den romerske prästen Valentin. Historien säger att när romerska soldater på den tiden var förbjudna att gifta sig och förlova sig, motsatte sig Valentin detta och fortsatte oförtrutet att viga unga romerska soldater. Detta ledde dock till att han först arresterades och senare avrättades genom halshuggning. 

Han avrättades den 14 februari, och därför blev det en dag att hedra honom och fira kärleken. Efter att prästen Valentin dog blev han helgonförklarad som Sankt Valentin av den romersk-katolska kyrkan, vilket också är anledningen till att dagen på vissa ställen kallas Sankt Valentins dag.

Köp din Alla hjärtans dag-present enkelt och säkert hos Ditur

Du kan enkelt och säkert köpa din Alla hjärtans dag-present online på Ditur. Vi har alltid prisgaranti på våra klockor och smycken, 1-2 dagars leverans, 99 dagars ångerrätt och en fullständig 2 års garanti. Vi försöker alltid skapa den bästa möjliga köpupplevelsen.

Lyckligtvis visar över 40 000 recensioner och ett betyg på 4,8 på Trustpilot att vi gör något rätt. Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst på [email protected] eller 08 - 44 68 02 83.

Köp din Alla hjärtans dag-present på Ditur idag.

2